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TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
article高橋, 是太郎副次産物に含まれる健康食品, 医薬, 医療, 美容用品関連素材---2005
article高橋, 是太郎; 平野, 次彦不飽和脂肪酸含有脂質分子種の逆相高性能液体クロマトグラフィーにおける分離機序Theoretical Aspects of the Resolution of Lipid Molecular Species Containing Unsaturated Fatty Acid on Reverse Phase High Performance Liquid Chromatography油化学Journal of Japan Oil Chemist's Society20-Apr-1991
article長田, 恭一; 高橋, 是太郎; 羽田野, 六男微生物由来固定化リパーゼによるいわし油の改質Modification of Sardine Oil by Immobilized Bacterial Lipase油化学Journal of Japan Oil Chemist's Society20-Jul-1990
article高橋, 是太郎大学におけるゼロエミッション研究Research on Zero-Emission Ongoing in Universities冷凍The refrigeration15-Jan-2009
article高橋, 是太郎水産学教育と産学官連携-日本水産学会誌Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries15-Nov-2004
bulletin (article)羽田野, 六男; 高橋, 是太郎; 高間, 貞敏; 中島, 登三秋サケ肉質の官能評価Sensory Evaluation of the Flesh Quality of Fall Chum Salmon北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1987
article羽田野, 六男; 出口, 大介; 高橋, 是太郎脂質簡易抽出法併用による魚肉脂質の酸化度評価Assessment of Fish Muscle Lipid Oxidation in Combination with Rapid Lipid Extraction日本水産学会誌Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries1993
article高橋, 是太郎脂質の分配クロマトグラフィー-油化学Journal of Japan Oil Chemist's Society1988
bulletin (article)高橋, 是太郎; 南山, 卓範; 小坂, 尚弘; 羽田野, 六男; 小林, 源司産卵回帰シロサケの致死条件と死後変化Slaughter Conditions of Fall Chum Salmon Associated with the Elapse of Quality Changes after Death北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1992
article羽田野, 六男; 高橋, 是太郎; 大西, あゆみ; 亀山, 喜明産卵回帰シロサケの体表色の画像処理による品質判定Quality Standardization of Fall Chum Salmon by Digital Image Processor日本水産学会誌Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries1989
article羽田野, 六男; 高橋, 是太郎; 座間, 宏一産卵回帰シロサケの諸性状と品質の関係についてQuality Evaluation as Food of Chum Salmon Captured during Spawning Migration日本水産学会誌Bulletin of the Japanese Society of Scientific Fisheries1987
article増田, 知子; 高橋, 是太郎; 羽田野, 六男産卵回帰シロサケの加熱による筋肉色調の退色Fading of Muscle Color by Heat Processing of Fall Chum Salmon日本食品科学工学会誌Journal of the Japanese Society for Food Science and Technology1996
article藤本, 章人; 佐々木, 甚一; 細川, 雅史; 高橋, 是太郎高度不飽和リン脂質リポソームの性状とその抗腫瘍効果-脂質生化学研究Proceedings of the Japanese Conference on the Biochemistry of Lipids2001
article高橋, 是太郎高度不飽和リン脂質の生理機能と酵素剤による合成-食用加工油脂技術研究会会報-Feb-1998
article細川, 雅史; 高橋, 是太郎高度不飽和リン脂質の酵素的改変と機能特性Bioconversion of Highly Unsaturated Phospholipids and It's Biological FunctionsオレオサイエンスOleoscience1-Jan-2002
article高橋, 是太郎高度不飽和グリセロ脂質の分子種の分析と機能に関する研究A Novel Approach for the Identification of Highly Polyunsaturated Glycerolipid Molecular Species, and Their Functional BenefitsオレオサイエンスOleoscience1-Dec-2008
article高橋, 是太郎; 十河, 和明; 栗原, 秀明; 高間, 浩蔵高水分活性域で起こる脱脂魚肉を含む魚油の酸化に及ぼす食塩の影響Effects of NaCl on Oxidation of Fish Oil Containing Defatted-Muscles under Higher Water Activity Conditions日本油化学会誌Journal of Japan Oil Chemists' Society20-Dec-1996
bulletin (article)座間, 宏一; 丸山, 亨; 高橋, 是太郎甲殻類の脂質:Ⅰ.モロトゲアカエビ(Pandalopsis japonica)の筋肉と卵の脂質Lipids of the Crustacea:Ⅰ. Lipids of the muscle and the egg of the prawn (Pandalopsis japonica)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYDec-1976
article細川, 雅史; 高橋, 是太郎; 羽田野, 六男; 江木, 衷工業用ホスホリパーゼA2による高度不飽和脂肪酸含有リン脂質の合成Polyunsaturated Fatty Phosphatide Synthesis by Industrial Phospholipase A2日本食品工業学会誌Journal of food science and technology1991
article高橋, 是太郎魚油の利用 : 水産加工基礎技術講座-全水加工連たより-1-May-1991
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