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北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University >
Vol. 2 No. 4 >

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TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
bulletin (article)岡田, 雋; 伊藤, 哲司鮭精子の活力に及ぼす媒液の影響The influences of the medium on the activity of spermatozoa of dog-salmon, Oncorhynchus kata (Walbaum) .北海道大學農學部邦文紀要-18-Nov-1956
bulletin (article)松本, 久喜; 渡植, 貞一郎年間林牧馬の血清蛋白結合沃度Protein bound serum iodine of the horsh grazing at all season北海道大學農學部邦文紀要-18-Nov-1956
bulletin (article)堤, 義雄; 松本, 久喜家兎腟前庭洗滌生理的食塩水の乾燥結晶形に関する観察 : 第3報 乾燥結晶形の分類についてObservations on the crystals in the vaginal rinse with normal saline in rabbit : Ⅲ. Classification of crystal figures北海道大學農學部邦文紀要-18-Nov-1956
bulletin (article)堤, 義雄; 松本, 久喜家兎雌性生殖活動と腟脂膏との関係 : 第3報 正常家兎腟内水素イオン濃度についてMicroscopical observations of vaginal smear in relation to reproductive activity in the female rabbit : Ⅲ. Cyclic changes of hydrogen ion concentration in the vaginal fluid北海道大學農學部邦文紀要-18-Nov-1956
bulletin (article)先本, 勇吉; 大杉, 次男有機還元剤によるクロム液の鞣皮性に関する研究 : 第4報 有機酸のマスク効果と aging との関係Studies on the tanning propertis of chrome liquor prepared from organic reducing agents : Ⅳ. Influence of aging upon the masking effect of various organic acids北海道大學農學部邦文紀要-18-Nov-1956
bulletin (article)橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅰ報 鷄肉の新鮮度と加熱による硫化水素発生についてStudies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅰ. H₂S formation from chicken meat by storage period and heat北海道大學農學部邦文紀要-18-Nov-1956
bulletin (article)橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅱ報 Perboilingにおける硫化水素の発生についてStudies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅱ. H₂S formation by the uessels used in perboiling北海道大學農學部邦文紀要-18-Nov-1956
bulletin (article)橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅲ報 貯蔵時における遊離アミノ酸の検索についてStudies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅲ.Determination of free amino acids during storage period北海道大學農學部邦文紀要-18-Nov-1956
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