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北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University >
Vol. 2 No. 4 >
Showing results 21 to 28 of 28
Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | bulletin (article) | 岡田, 雋; 伊藤, 哲司 | 鮭精子の活力に及ぼす媒液の影響 | The influences of the medium on the activity of spermatozoa of dog-salmon, Oncorhynchus kata (Walbaum) . | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 松本, 久喜; 渡植, 貞一郎 | 年間林牧馬の血清蛋白結合沃度 | Protein bound serum iodine of the horsh grazing at all season | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 堤, 義雄; 松本, 久喜 | 家兎腟前庭洗滌生理的食塩水の乾燥結晶形に関する観察 : 第3報 乾燥結晶形の分類について | Observations on the crystals in the vaginal rinse with normal saline in rabbit : Ⅲ. Classification of crystal figures | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 堤, 義雄; 松本, 久喜 | 家兎雌性生殖活動と腟脂膏との関係 : 第3報 正常家兎腟内水素イオン濃度について | Microscopical observations of vaginal smear in relation to reproductive activity in the female rabbit : Ⅲ. Cyclic changes of hydrogen ion concentration in the vaginal fluid | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 先本, 勇吉; 大杉, 次男 | 有機還元剤によるクロム液の鞣皮性に関する研究 : 第4報 有機酸のマスク効果と aging との関係 | Studies on the tanning propertis of chrome liquor prepared from organic reducing agents : Ⅳ. Influence of aging upon the masking effect of various organic acids | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美 | ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅰ報 鷄肉の新鮮度と加熱による硫化水素発生について | Studies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅰ. H₂S formation from chicken meat by storage period and heat | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美 | ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅱ報 Perboilingにおける硫化水素の発生について | Studies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅱ. H₂S formation by the uessels used in perboiling | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美 | ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅲ報 貯蔵時における遊離アミノ酸の検索について | Studies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅲ.Determination of free amino acids during storage period | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
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