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小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第1報) : 高水分小麦の一次乾燥について

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/12176

Title: 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第1報) : 高水分小麦の一次乾燥について
Other Titles: Fundamental Studies on the Post-Harvest Process of High Moisture Content Wheat (Part 1) : First-Step Drying of High Moisture Content Wheat
Authors: 盧, 大新1 Browse this author
川村, 周三2 Browse this author
伊藤, 和彦3 Browse this author
Authors(alt): Lu, Daxin1
KAWAMURA, Shuso2
ITOH, Kazuhiko3
Issue Date: 22-Jan-1998
Publisher: 北海道大学農学部
Journal Title: 北海道大学農学部邦文紀要
Volume: 21
Issue: 1
Start Page: 1
End Page: 9
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/12176
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