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小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第2報) : 小麦の半乾貯留について

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/12182

Title: 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第2報) : 小麦の半乾貯留について
Other Titles: Fundamental Studies on the Effect of Post-Harvest Process on Characteristics of Wheat (Part 2) : Temporary Storage of Semidried Wheat
Authors: 盧, 大新1 Browse this author
川村, 周三2 Browse this author
伊藤, 和彦3 Browse this author
Authors(alt): Lu, Daxin1
KAWAMURA, Shuso2
ITOH, Kazuhiko3
Issue Date: 30-Mar-1998
Publisher: 北海道大学農学部
Journal Title: 北海道大学農学部邦文紀要
Volume: 21
Issue: 2
Start Page: 185
End Page: 195
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/12182
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