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魚貝類の鮮度保持に関する研究:第3報 各種薬品氷によるサンマの保蔵と味淋干製品の品質
Title: | 魚貝類の鮮度保持に関する研究:第3報 各種薬品氷によるサンマの保蔵と味淋干製品の品質 |
Other Titles: | Studies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅲ. Icing with furylframide and chlortetracycline for preserving Saury intended for processing as a seasoned dried product, “Mirinboshi”. |
Authors: | 秋場, 稔1 Browse this author | 元広, 輝重2 Browse this author | 猪上, 徳雄3 Browse this author | 木村, 昇4 Browse this author |
Authors(alt): | Akiba, Minoru1 | Motohiro, Terushige2 | Inoue, Tokuo3 | Kimura, Noboru4 |
Issue Date: | May-1967 |
Publisher: | 北海道大学水産学部 |
Journal Title: | 北海道大學水産學部研究彙報 |
Journal Title(alt): | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY |
Volume: | 18 |
Issue: | 1 |
Start Page: | 51 |
End Page: | 58 |
Type: | bulletin (article) |
URI: | http://hdl.handle.net/2115/23301 |
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