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食を通じたまちおこし組織の活動プロセス : 「富良野オムカレー」普及活動の10年史

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/61436

Title: 食を通じたまちおこし組織の活動プロセス : 「富良野オムカレー」普及活動の10年史
Authors: 阿部, 智和 Browse this author →KAKEN DB
Issue Date: 31-Mar-2016
Publisher: 北海道大学大学院経済学研究科地域経済経営ネットワーク研究センター
Journal Title: 地域経済経営ネットワーク研究センター年報
Journal Title(alt): The annals of Research Center for Economic and Business Networks
Volume: 5
Start Page: 133
End Page: 195
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/61436
Appears in Collections:地域経済経営ネットワーク研究センター年報 = The Annals of Research Center for Economic and Business Networks > 第5号

Submitter: 阿部 智和

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