2024-03-29T08:18:37Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/112422019-04-25T00:38:11Zhdl_2115_10591hdl_2115_8340hdl_2115_138北海道における米穀の「規格細分化」導入に関する一考察A Study of the Subdivision of Rice in Hokkaido橋本, 直史HASHIMOTO, Naoshi1000060184339飯澤, 理一郎IIZAWA, Riichiroopen access611北海道大学大学院農学研究科2003-03jpndepartmental bulletin paperVoRhttp://hdl.handle.net/2115/112420385-5961AN0020151X北海道大学農經論叢The Nokei Ronso : The Review of Agricultural Economics Hokkaido University59117126https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/11242/1/59_p117-126.pdfapplication/pdf719.19 KB2003-03