2024-03-29T08:46:58Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/118002019-04-25T03:52:39Zhdl_2115_11420hdl_2115_5603hdl_2115_138馬鈴薯の組織培養に関する生理学的研究 : 第1報 Callus 形成および発根に及ぼす α-naphthaleneacetic acid および 2、4-dichlorophenoxyacetic acid の影響Physiological studies on potato tissue cultured in vitro : Part Ⅰ. Effect of α-naphthaleneacetic acid and 2,4-dichlorophenoxyacetic acid on the callus and root formation桂, 直樹KATSURA, Naoki岡沢, 養三OKAZAWA, Yozo田川, 隆TAGAWA, Takashiopen access610北海道大学1970jpndepartmental bulletin paperVoRhttp://hdl.handle.net/2115/118000367-5726AN00230438北海道大学農学部邦文紀要72301306https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/11800/1/7%282%29_p301-306.pdfapplication/pdf396.03 KB1970