2024-03-28T20:52:56Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/229632019-04-25T01:03:40Zhdl_2115_21550hdl_2115_21524hdl_2115_141イカ完全利用に関する研究:第14報 スルメ製造に関する研究(其の六) スルメ製造時におけるイカ肉の乾燥度と腐敗性との関係Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅣ. Relation between the water content of squid meat and putrefaction during the drying of squid谷川, 英一TANIKAWA, Eiichi長沢, 善雄NAGASAWA, Yoshio竹内, 敏夫TAKEUCHI, Toshio杉山, 隆SUGIYAMA, Takashiopen access660北海道大学水産学部FACULTY OF FISHERIES, HOKKAIDO UNIVERSITY1956-08jpndepartmental bulletin paperVoRhttp://hdl.handle.net/2115/229630018-3458AN00230314北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY72172184https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/22963/1/7%282%29_P172-184.pdfapplication/pdf714.47 KB1956-08