2024-03-29T10:08:20Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/327412019-03-19T05:02:08Zhdl_2115_20129hdl_2115_20124Sporobolomyces odorusの代謝産物に関する研究 : そのピーチ様香気の本態についてStudies on the Metabolites of Sporobolomyces odorus : Principles of Peach-like Aroma Produced by the Yeast田原, 哲士Tahara, Satoshiopen access6101974-111975-03-25jpndoctoral thesisVoRhttp://hdl.handle.net/2115/32741v, 217p.乙第1271号博士(農学)1975-03-2510101北海道大学Hokkaido Universityhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/32741/1/1271.pdfapplication/pdf11.08 MB1975-03-25