2024-03-28T11:30:08Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/807362023-05-10T04:39:17Zhdl_2115_54837hdl_2115_20129hdl_2115_54822hdl_2115_54823hdl_2115_20124Analysis of the changes in microbiota associated with indigo reduction in natural indigo fermentation 藍染め発酵液のインジゴ還元に関連する微生物叢の変遷の解析Tu, Zhihao湯本, 勳横田, 篤菊池, 義智加藤, 創一郎open access439(主査) 客員教授 湯本 勳, 教授 横田 篤, 客員准教授 菊池 義智, 客員准教授 加藤 創一郎農学院(応用生物科学専攻)Hokkaido University2020-03-25engdoctoral thesisVoRhttps://doi.org/10.14943/doctoral.k13932http://hdl.handle.net/2115/8073610.14943/doctoral.k13932http://hdl.handle.net/2115/77983113p甲第13932号博士(農学)2020-03-2510101北海道大学https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/80736/1/Tu_zhihao.pdfapplication/pdf4.0 MB2020-03-25