2024-03-29T13:19:51Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/118002019-04-25T03:52:39Zhdl_2115_11420hdl_2115_5603hdl_2115_138馬鈴薯の組織培養に関する生理学的研究 : 第1報 Callus 形成および発根に及ぼす α-naphthaleneacetic acid および 2、4-dichlorophenoxyacetic acid の影響Physiological studies on potato tissue cultured in vitro : Part Ⅰ. Effect of α-naphthaleneacetic acid and 2,4-dichlorophenoxyacetic acid on the callus and root formation桂, 直樹岡沢, 養三田川, 隆610北海道大学Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/11800https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/11800/1/7%282%29_p301-306.pdf0367-5726AN00230438北海道大学農学部邦文紀要723013061970jpnpublisher