2024-03-28T18:55:01Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/118412019-04-25T04:32:30Zhdl_2115_11426hdl_2115_5603hdl_2115_138てん菜品種における生理学的、形態学的諸特性に関する統計学的解析 : 主成分分析ならびにグループ主軸法応用による倍数体および2倍体品種における各形質の関連性の比較Statistical analysis on the physiological and morphological characters of sugar beet varieties : a comparative study on the interrelationships amoung various characters of diploid and polyploid varietues by the application of principal component analysis and group-principal axes method宮浦, 邦晃細川, 定治610北海道大学Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/11841https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/11841/1/8%284%29_p356-366.pdf0367-5726AN00230438北海道大学農学部邦文紀要843563661973-03-30jpnpublisher