2024-03-29T06:07:20Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/228212019-04-25T00:52:05Zhdl_2115_21539hdl_2115_21524hdl_2115_141イカ完全利用に関する研究:第9報 スルメ製造に関する研究(其の二) スルメ貯蔵中に生成する白色粉末樣物質についてSTUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID:Ⅸ. STUDIES ON THE MANUFACTURE OF “SURUME” (DRIED SQUID) (2) THE CHEMICAL COMPOSITION OF WHITE-FLOUR ON THE SURFACE OF “SURUME”谷川, 英一工藤, 駿一元広, 輝重660北海道大学水産学部Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/22821https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/22821/1/4%283%29_P234-238.pdf0018-3458AN00230314北海道大學水産學部研究彙報432342381953-11jpnpublisher