2024-03-29T14:40:39Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/232322019-04-25T02:06:03Zhdl_2115_21583hdl_2115_21524hdl_2115_141イカ完全利用に関する研究(第23報):イカ燻製の製造について(5) 防黴剤塗装包装紙による貯蔵効果Studies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅢ. The manufacture of smoked squid meat (5)谷川, 英一秋場, 稔元広, 輝重660北海道大学水産学部Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/23232https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/23232/1/15%283%29_P197-204.pdf0018-3458AN00230314北海道大學水産學部研究彙報1531972041964-11jpnpublisher