2024-03-29T13:20:03Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/232772019-04-25T03:41:20Zhdl_2115_21590hdl_2115_21524hdl_2115_141魚貝類の鮮度保持に関する研究:第2報 各種薬品氷によるサケの保蔵と罐詰製品品質Studies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅱ. Icing with furylframide, chlortetracycline, and tylosine as for preserving Chum Salmon intended for canning秋場, 稔元広, 輝重鈴木, 道章長土居, 聰660北海道大学水産学部Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/23277https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/23277/1/17%282%29_P110-116.pdf0018-3458AN00230314北海道大學水産學部研究彙報1721101161966-08jpnpublisher