2024-03-28T14:30:08Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/236222019-04-25T02:33:11Zhdl_2115_21635hdl_2115_21524hdl_2115_141酸化魚肉脂質のタンパク質に及ぼす影響:Ⅰ.自動酸化ドコサヘキサエン酸メチルエステルによるタンパク質の劣化The effect of Oxidized Fish Lipids on Protein:Ⅰ. Deterioration of protein by autoxidized methyl docosahexaenoate樋口, 達夫羽田野, 六男座間, 宏一660北海道大学水産学部Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/23622https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/23622/1/28%284%29_P212-219.pdf0018-3458AN00230314北海道大學水産學部研究彙報2842122191977-11jpnpublisher