2024-03-29T15:11:15Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/237362019-04-25T03:29:48Zhdl_2115_21647hdl_2115_21524hdl_2115_141加熱加工食品の微生物学的研究:Ⅰ.市販缶詰中の生残菌についてMicrobiological Studies on Heat Processed Foods:Ⅰ. Survival microorganisms in the commercial canned foods宮内, 真幸信濃, 晴雄秋場, 稔660北海道大学水産学部Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/23736https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/23736/1/31%284%29_P362-373.pdf0018-3458AN00230314北海道大學水産學部研究彙報3143623731980-11jpnpublisher