2024-03-28T23:57:48Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/238512019-04-25T02:22:53Zhdl_2115_21661hdl_2115_21524hdl_2115_141魚類筋肉のホスホリラーゼに関する研究:1.ヒメマス筋肉ホスホリラーゼbの精製とその性質についてStudies on Glycogen Phosphorylase from Fish Muscle:1. Preparation and properties of phosphorylase b from skeletal muscle of kokanee salmon伊藤, 文能柴田, 猛660北海道大学水産学部Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/23851https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/23851/1/35%282%29_P83-96.pdf0018-3458AN00230314北海道大學水産學部研究彙報35283961984-05jpnpublisher