2024-03-29T00:03:34Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/239272019-04-25T00:52:05Zhdl_2115_21670hdl_2115_21524hdl_2115_141麻ひ性貝毒成分の加圧加熱処理による組成変化について:毒化ホタテガイの缶詰加工に関連してStudies on PSP (Paralytic Shellfish Poison) Compositions When Heated under Pressure as Related to the Canning Process of Toxic Scallops浅川, 学飯田, 優大石, 圭一660北海道大学水産学部Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/23927https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/23927/1/37%283%29_P252-256.pdf0018-3458AN00230314北海道大學水産學部研究彙報3732522561986-08jpnpublisher