2024-03-28T10:59:49Zhttps://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace-oai/requestoai:eprints.lib.hokudai.ac.jp:2115/239652019-04-25T03:18:28Zhdl_2115_21674hdl_2115_21524hdl_2115_141アキサケ肉の脱水による加工素材化Freeze-Thawing Dehydration of Spawning-Migrated Chum Salmon (Oncorhynchus keta) Flesh高間, 浩蔵伊勢谷, 善助杉浦, 訓沼倉, 忠弘660北海道大学水産学部Departmental Bulletin Paperapplication/pdfhttp://hdl.handle.net/2115/23965https://eprints.lib.hokudai.ac.jp/dspace/bitstream/2115/23965/1/38%283%29_P322-328.pdf0018-3458AN00230314北海道大學水産學部研究彙報3833223281987-08jpnpublisher