Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
article | Olivares, Díaz Edenio; Kawamura, Shuso; Koseki, Shigenobu | Physical Properties of NERICA Compared to Indica and Japonica Types of Rice | - | Agricultural Mechanization in Asia, Africa and Latin America | - | 30-Mar-2018 |
article | Olivares, Díaz Edenio; Kawamura, Shuso; Koseki, Shigenobu | Physical properties of rough and brown rice of Japonica, Indica and NERICA types | - | Agricultural Engineering International: CIGR Journal | - | May-2015 |
article | Yokoe, M.; Kawamura, S. | Quality Characteristics and Storage Properties of New Value-Added Rice (Rinse-Free Rice: Musenmai) | - | ASAE meeting paper | - | 2005 |
article | Kawamura, S.; Takekura, K.; Numata, N.; Ogawa, T.; Itoh, K. | Rice storage below ice point using natural coldness to preserve its quality | - | ASAE Paper | - | 1999 |
article | Cambaza, Edgar; Koseki, Shigenobu; Kawamura, Shuso | The Use of Colors as an Alternative to Size in Fusarium graminearum Growth Studies | - | Foods | - | Jul-2018 |
article | FUJIKAWA, Sakiko; KAWAMURA, Shuso; FUJITA, Hideo; DOI, Takamasa; OKADA, Keiji; HOMMA, Kota; TSUCHIYA, Fujio | Utilization of Snow Piles Removed from Streets Downtown for Cooling a Rice Storehouse | 都市排雪の雪山を活用した米倉庫の冷却 | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2010 |
article | Natsuga, M.; Kawamura, S. | Visible and Near-Infrared Reflectance Spectroscopy for Determining Physicochemical Properties of Rice | - | Transactions of the ASABE | - | 2006 |
article | Kawamura, S.; Natsuga, M.; Itoh, K. | Visible and near-infrared reflectance spectroscopy for rice taste evaluation | - | Transactions of the ASAE | - | 1997 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | カリフォルニア産あきたこまち,コシヒカリ,ササニシキの食味 | Taste Evaluation of California-Grown Rice of Akitakomachi, Koshihikari and Sasanishiki. | 日本食品科学工学会誌 | Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi | 1996 |
article | 川村, 周三 | パーボイルドライスの製造法と品質食味 | - | 精米工業 | - | Jul-2008 |
article | 川村, 周三 | ポストハーベスト技術でさらに良くなる北海道米の品質 : 特集 ここまで来た! 北海道米、その無限の可能性 | - | 農業機械学会北海道支部会報 | - | 2004 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第1報) : カントリーエレベータでの自然放冷による籾貯蔵 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 1) : Storage of Rough Rice at Country Elevator with Natural Heat Radiation in Winter | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第2報) : カントリーエレベータでの冬季通風冷却による超低温貯蔵 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 2) : Super-low-temperature Storage at Country Elevator by Aeration with Fresh Chilly Air in Winter | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第3報) : カントリーエレベータで貯蔵した籾の品質 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 3) : Quality Characteristics of Rough Rice Stored at Country Elevator | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第4報) : 貯蔵中の籾の穀温差が品質に与える影響 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 4) : Effect of Difference in Grain Temperatures during Storage on Rice Quality | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | 機器分析法と官能試験法とによる米の食味評価 | Instrument Analysis and Sensory Test for Rice Taste Evaluation | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 1996 |
article | 川村, 周三 | 技術特集 特A米産地を定着させる : 自信を持って薦められる「ゆめぴりか」のタンパク質とアミロースのバランス : おいしさの要因と課題 | - | ニューカントリー | - | Aug-2013 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 伊藤, 和彦 | 近赤外透過型分析計による米の成分測定の精度とその改善 | Accuracy in Determination of Rice Constituent Contents Using Near-infrared Transmission Spectroscopy and Improvement in the Accuracy | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2002 |
article (author version) | 川村, 周三 | 近赤外分光法による搾乳時のリアルタイム乳質診断 | - | 獣医畜産新報 | Journal of Veterinary Medicine | 2005 |
article | 川崎, 正隆; 川村, 周三; 中辻, 浩喜; 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による搾乳時乳質の連続測定(第1報) : 乳質測定装置の精度および生乳の温度変動が精度に与える影響 | Near-Infrared Spectroscopy for Online Real-Time Monitoring of Milk Quality during Milking (Part 1) : Precision and Accuracy of Near-Infrared Spectroscopy for Determining Milk Constituent Contents and Influence of Milk Temperature on Performance of Calibration Models | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2009 |