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TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
bulletin (article)元広, 輝重; 秋場, 稔; 吉本, 貞男; 谷川, 英一魚粕検査における簡易粗脂肪定量法(2):濾紙拡散法による定量についてRapid and Simple Quantitative Determination of Crude Oil in Fish Scrap for Fertilizer:Ⅱ. A diffusion method on filter paper北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1968
bulletin (article)谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔吹雪タラ表面に発生する白色粉末についてThe Formation of White Powder on Seasoned-Dried Cod (“Fubuki-tara”)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1965
bulletin (article)谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第1報 函館市内の水産加工場近辺における臭気についてStudies on the Cleaning of Air Contamination Substances from Fish Processing Plants in Fishery towns:Ⅰ. Odorous constituents around squid processing plants in Hakodate北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1964
bulletin (article)谷川, 英一; 国沢, 一夫; 阿部, 真次大腸菌群の水産食品中に於ける分布の研究:第1報 函館近海にて漁獲されるスルメイカにおける大腸菌属の分布についてSTUDIES ON COLI-GROUP DISTRIBUTED IN MARINE FOODS:Ⅰ. Coli-score in Squid (Ommastrephes sloani pacificus) caught in the sea near Hakodate北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1953
bulletin (article)谷川, 英一; 小山, 光大腸菌群の水産食品中に於ける分布の研究:第2報 函館近海に於て漁獲されるスルメイカに於ける腸球菌の分布についてStudies on the Coli-Group Distributed in Marine Foods:Ⅱ. Enterococci in squid (Ommastrephes sloani pacificus) caught in the sea near Hakodate北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1954
bulletin (article)谷川, 英一; 工藤, 亮二; 秋場, 進貯蔵性水産食品製造に関する研究:第12報 デュポン紙による水産食品の保蔵についてSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS:ⅩⅡ. Preservation of marine food products in Dupont paper sac北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1953
bulletin (article)谷川, 英一; 福田, 正彦; 秋場, 稔貯藏性水産食品製造に關する研究:第10報 ライフアン袋による水産物の貯藏STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS.:Ⅹ. PRESERVATION OF MARINE FOOD PRODUCTS IN RHYPHAN SAC.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYSep-1951
bulletin (article)谷川, 英一; 福田, 正彦; 秋場, 稔貯藏性水産食品製造に關する研究:第11報 食品表面への塩酸ゴム被膜形成による食品の防腐STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS.:ⅩⅠ. PRESERVATION OF MARINE FOOD PRODUCTS BY THE MEMBRANE.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYSep-1951
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 稔; 今井, 五郎貯藏性水産食品製造に關する研究:第7報 液體燻製中のフオルムアルデヒドの魚體内への滲透量と、その操作による防腐性に就いてSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS:Ⅶ. THE AMOUNT OF FORMALDEHYDE PERMEATING INTO THE FISH MUSCLE BY LIQUID SMOKING AND THE PRESERVATIVE EFFECTS北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYJul-1951
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 進; 元廣, 輝重貯藏性水産食品製造に關する研究:第8報 魚類煮乾品の一種所謂「海の星」の貯藏性に就いてSTUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS:Ⅷ. THE PRESERVATIVE QUALITY OF A STEAMED-DRIED FISH PRODUCT, TRADE MARKED AS “UMINOHOSHI”北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYJul-1951
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 稔; 元廣, 輝重貯藏性水産食品製造に關する研究:第9報 壓搾乾燥食品製造に關する研究STUDIES ON THE MANUFACTURE OF CONSERVATIVE MARINE FOOD PRODUCTS:Ⅸ. ON THE MANUFACTURE OF PRESSED-DRIED FISH北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYJul-1951
bulletin (article)元廣, 輝重; 谷川, 英一軟体動物特にイカ、タコの食中毒に關する研究:第1報 イカ、タコ肉の鮮度低下による化學變化と鮮度鑑定試驗についてSTUDIES ON FOOD POISONING OF MOLLUSC ESPECIALLY OF SQUID AND OCTOPUS MEAT.:Ⅰ. Chemical Change and Freshness Tests of Squid and Octopus Meat during Deterioration of Freshness.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1952
bulletin (article)元廣, 輝重; 谷川, 英一軟体動物特にイカ、タコの食中毒に關する研究:第2報 イカ肉腐敗過程中に於けるアミン類の消長についてSTUDIES ON FOOD POISONING OF MOLLUSC ESPECIALLY OF SQUID AND OCTOPUS MEAT.:Ⅱ. Prosperity and Decline of Amines during Putrefaction of Squid Meat.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1952
bulletin (article)谷川, 英一; 藤井, 豊北海道における多獲魚の煉製品原料としての価値について-(1)Utilization Value of Fishes Caught Abundantly in Waters around Hokkaido as Raw Material for Fish Jelly Products (“Kamaboko” or “Chikuwa”)-(1)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1959
bulletin (article)谷川, 英一; 紀谷, 忠彦罐詰工場の細菌汚染並びにその消毒に関する研究:第1報 罐詰工場における細菌汚染度Studies on Bacterial Contamination and Disinfection in Canneries:Ⅰ. Bacterial contamination in canneries北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1954
bulletin (article)谷川, 英一; 紀谷, 忠彦罐詰工場の細菌汚染並びに消毒に関する研究:第2報 罐詰工場におけるサリノール消毒の効果Studies on Bacterial Contamination and Disinfection in Canneries:Ⅱ. Disinfective effect of sodium hypochlorite in canneries北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1954
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