HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >

Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Export metadata:
Showing results 21 to 40 of 76
< previous   next >
TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 稔; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究(第21報):イカ燻製の製造について(3)Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus) (ⅩⅩⅠ):Manufacture of smoked squid meat (3)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1964
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 稔; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究(第23報):イカ燻製の製造について(5) 防黴剤塗装包装紙による貯蔵効果Studies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅢ. The manufacture of smoked squid meat (5)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1964
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 稔; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究(第24報):イカ燻製の製造について(6) 製造工場の防黴消毒Studies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅣ. The manufacture of smoked squid meat (6) Cleaning of squid processing factory in order to prevent the growth of mold北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1965
bulletin (article)谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔イカ完全利用に関する研究(第25報):イカ珍味品製造におけるソルビン酸の適正使用法についてStudies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅤ. A direction for use of sorbic acid to seasoned squid meat北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1965
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 稔; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究:(第19報) イカ燻製の製造について(1)Studies on Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):(ⅩⅨ) Manufacture of smoked squid meat (1)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1963
bulletin (article)谷川, 英一; 秋場, 稔; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究:(第22報) イカ燻製の製造について(4) イカ燻製包装品の加熱殺菌についてStudies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅩⅡ. Manufacture of smoked squid meat-(4) Heat sterilization of smoked squid meat北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYSep-1964
bulletin (article)谷川, 英一; 元廣, 輝重; 石子, 博敏; 藤井, 豊; 谷地, 健二郎イカ完全利用に関する研究:第12報 夏イカ肉と秋イカ肉の分解性の差異に関する研究Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅡ. On the difference of decomposable velocities of summer and autumn squid meat北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1956
bulletin (article)谷川, 英一; 元広, 輝重; 富田, 幸二イカ完全利用に関する研究:第13報 スルメ製造に関する研究(其の五) 原料イカの鮮度とスルメ製品々質との関係Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅢ. Relation between the freshness of raw squid and the quality of the merchandise of the dried squid北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1956
bulletin (article)谷川, 英一; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究:第16報 スルメ製造に関する研究(其の八) スルメ製造中に生成されるアミン類についてStudies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅥ. On the manufacture of dried squid meat (8) Amines produced in dried squid meat北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMay-1958
bulletin (article)元広, 輝重; 福島, 誠吾; 谷川, 英一イカ完全利用に関する研究:第18報 塩乾しスルメの製造についてStudies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅧ. On the manufacture of salted dried squid meat北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1959
bulletin (article)谷川, 英一; 工藤, 駿一; 元広, 輝重イカ完全利用に関する研究:第9報 スルメ製造に関する研究(其の二) スルメ貯蔵中に生成する白色粉末樣物質についてSTUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID:Ⅸ. STUDIES ON THE MANUFACTURE OF “SURUME” (DRIED SQUID) (2) THE CHEMICAL COMPOSITION OF WHITE-FLOUR ON THE SURFACE OF “SURUME”北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1953
bulletin (article)元廣, 輝重グリコーゲンの各種方法に依る定量についてESTIMATION OF GLYCOGEN BY VARIOUS METHODS.北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYDec-1950
bulletin (article)谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第1報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (1)冷凍魚を原料とした罐詰の異臭成分についてStudies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅰ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (1) Chemical components of the odor of canned salmon made from frozen fish北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1956
bulletin (article)谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第2報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (2)冷蔵室内の臭気についてStudies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅱ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (2) On the particular odor in the refrigerated warehouse北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1956
bulletin (article)谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第3報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (3)サケ冷凍貯蔵中の油脂の変化Studies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅲ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (3) On the oxidative rancidity of salmon fats during cold storage北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1956
bulletin (article)谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第4報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (4)サケ冷凍貯蔵中の窒素量の変化Studies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅳ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (4) Changes in the various types of nitrogen in salmon meat during cold storage北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1956
bulletin (article)谷川, 英一; 元廣, 輝重; 庄司, 滋夫サケ罐詰の製造に関する研究:第5報 冷凍魚を原料としたサケ水煮罐詰の冷凍臭について (5)サケ冷凍貯蔵中の揮発性物質の消長Studies on the Manufacture of Canned Salmon:Ⅴ. The odor in canned salmon manufactured from frozen fish as the raw material (5) Changes in the volatile compounds in salmon meat during cold storage北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1956
bulletin (article)元広, 輝重; 秋場, 稔; 木村, 昇; 谷川, 英一サンマみりん干に対するソルビン酸の防黴効果Sorbic acid as a growth inhibitor to fungi on dried seasoned saury北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1967
bulletin (article)元広, 輝重; 佐藤, 祥子各種フィルムによる包装塩蔵マスの冷蔵過程における品質変化Food Quality of Cured Pink Salmon Packed in Different Kinds of Packaging Film during Cold Storage北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYJun-1981
bulletin (article)谷川, 英一; 元広, 輝重; 秋場, 稔魚貝類の鮮度保持に関する研究:第1報 ニトロフラゾーン含有氷によるサバ,スケソウタラの保蔵についてStudies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅰ. Storage of mackerel and Alaska pollack in ice containing nitrofurazone北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYSep-1964
Showing results 21 to 40 of 76
< previous   next >

 

Hokkaido University