Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第2報) : 小麦の半乾貯留について | Fundamental Studies on the Effect of Post-Harvest Process on Characteristics of Wheat (Part 2) : Temporary Storage of Semidried Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1998 |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第1報) : 高水分小麦の一次乾燥について | Fundamental Studies on the Post-Harvest Process of High Moisture Content Wheat (Part 1) : First-Step Drying of High Moisture Content Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 22-Jan-1998 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | カリフォルニア産あきたこまち,コシヒカリ,ササニシキの食味 | Taste Evaluation of California-Grown Rice of Akitakomachi, Koshihikari and Sasanishiki. | 日本食品科学工学会誌 | Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi | 1996 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | 機器分析法と官能試験法とによる米の食味評価 | Instrument Analysis and Sensory Test for Rice Taste Evaluation | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 1996 |
bulletin (article) | MURAKAMI, Makoto; HIMOTO, Jun-ichi; ITOH, Kazuhiko | ANALYSIS OF APPLE QUALITY BY NEAR INFRARED REFLECTANCE SPECTROSCOPY : Measurement of moisture, sugar and apple acid content in different varieties using a single calibration equation | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Mar-1994 |
bulletin (article) | MURAKAMI, Makoto; HIMOTO, Jun-ichi; NATSUGA, Motoyasu; ITOH, Kazuhiko | ANALYSIS OF PUMPKIN QUALITY BY NEAR-INFRARED REFLECTANCE SPECTROSCOPY | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Nov-1992 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康; 川村, 周三; 伊藤, 顕治; 伊藤, 和彦 | 近赤外分光法による小麦キャリブレーションの品種間差異 | Statistical Differences among Varieties in the Wheat Calibrations Using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 23-Mar-1992 |
bulletin (article) | 伊藤, 和彦; 川村, 周三; 樋元, 淳一; 李, 里特 | 小麦の厚層乾燥に関する基礎的研究 | Studies on Deep-bed Drying of Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1991 |
bulletin (article) | 韓, 忠洙; 夏賀, 元康; 伊藤, 和彦 | 遠赤外線の加熱特性 (第3報) : 熱移動解析 | Studies on the Heating Characteristics of Far Infrared Rays (Part. 3) : Analysis of Heat Transfer | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 31-Aug-1990 |
bulletin (article) | 韓, 忠洙; 伊藤, 和彦 | 遠赤外線の加熱特性 (第1報) : 受熱板の色調と吸収熱量について | Studies on the Heating Characteristics of Far Infrared Rays (Part. 1) : Heat Flux due to the Color of Heated Surface | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1989 |
bulletin (article) | 韓, 忠洙; 伊藤, 和彦 | 遠赤外線の加熱特性 (第2報) : 色素の分解度 | Studies on the Heating Characteristics of Far Infrared Rays (Part. 2) : Decomposition rate of Coloring Matter | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1989 |
bulletin (article) | 伊藤, 和彦 | 青果物の鮮度保持に関する研究 (第1報) : グリーンアスパラガスの短期包装貯蔵 | Conservation Quality to Fruit and Vegetables : 1. Film Storage for Green Asparagus | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 31-Mar-1986 |
bulletin (article) | 伊藤, 和彦 | ひまわり種子の加工に関する研究 : (第2報) 加熱粉砕材料の調製と貯蔵法 | Studies on Sunflower Kernel Processing : Ⅱ. Pulverizing Process of Heated Sunflower Kernel and Storage | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 28-Dec-1985 |
bulletin (article) | 伊藤, 和彦 | ひまわり種子の加工に関する研究 : (第1報) 膨化、油揚処理法と製品の貯蔵法 | Studies on Sunflower Kernel Processing : Ⅰ. Puffing, Frying Processing and Storage of Sunflower Kernel | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 28-Dec-1985 |
bulletin (article) | ITOH, Kazuhiko; KAWAMURA, Shuso; IKEUCHI, Yoshinori | PROCESSING AND MILLING OF PARBOILED RICE | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Nov-1985 |
bulletin (article) | 伊藤, 和彦 | 粉乳の空気輸送冷却に関する基礎研究 | Cooling Rates of Powder-Milk During Pneumatic Transportation | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 18-Mar-1985 |
bulletin (article) | 伊藤, 和彦 | タマネギ貯蔵に関する基礎研究 | Studies on Onion Storage | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 18-Mar-1985 |
bulletin (article) | 川村, 周三; 伊藤, 和彦; 池内, 義則 | 搗精特性に与える玄米物性の影響 | Effects of Physical Properties of Brown Rice on Milling Characteristics | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 11-Jul-1983 |
bulletin (article) | 伊藤, 和彦 | 粉乳の熱伝導率 | Thermal Conductivity of Dry Milk | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1982 |
bulletin (article) | IKEUCHI, Yoshinori; ITOH, Kazuhiko; MATSUDA, Juzo | Effects of Drying Conditions in Multi-stage Drying on Qualities of Wheat and Bariey | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Nov-1978 |