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TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
bulletin (article)盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第2報) : 小麦の半乾貯留についてFundamental Studies on the Effect of Post-Harvest Process on Characteristics of Wheat (Part 2) : Temporary Storage of Semidried Wheat北海道大学農学部邦文紀要-30-Mar-1998
bulletin (article)盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第1報) : 高水分小麦の一次乾燥についてFundamental Studies on the Post-Harvest Process of High Moisture Content Wheat (Part 1) : First-Step Drying of High Moisture Content Wheat北海道大学農学部邦文紀要-22-Jan-1998
article川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦カリフォルニア産あきたこまち,コシヒカリ,ササニシキの食味Taste Evaluation of California-Grown Rice of Akitakomachi, Koshihikari and Sasanishiki.日本食品科学工学会誌Nippon Shokuhin Kagaku Kogaku Kaishi1996
article川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦機器分析法と官能試験法とによる米の食味評価Instrument Analysis and Sensory Test for Rice Taste Evaluation農業機械学会誌JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY1996
bulletin (article)MURAKAMI, Makoto; HIMOTO, Jun-ichi; ITOH, KazuhikoANALYSIS OF APPLE QUALITY BY NEAR INFRARED REFLECTANCE SPECTROSCOPY : Measurement of moisture, sugar and apple acid content in different varieties using a single calibration equation-Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University北海道大學農學部紀要Mar-1994
bulletin (article)MURAKAMI, Makoto; HIMOTO, Jun-ichi; NATSUGA, Motoyasu; ITOH, KazuhikoANALYSIS OF PUMPKIN QUALITY BY NEAR-INFRARED REFLECTANCE SPECTROSCOPY-Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University北海道大學農學部紀要Nov-1992
bulletin (article)夏賀, 元康; 川村, 周三; 伊藤, 顕治; 伊藤, 和彦近赤外分光法による小麦キャリブレーションの品種間差異Statistical Differences among Varieties in the Wheat Calibrations Using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy北海道大学農学部邦文紀要-23-Mar-1992
bulletin (article)伊藤, 和彦; 川村, 周三; 樋元, 淳一; 李, 里特小麦の厚層乾燥に関する基礎的研究Studies on Deep-bed Drying of Wheat北海道大学農学部邦文紀要-30-Mar-1991
bulletin (article)韓, 忠洙; 夏賀, 元康; 伊藤, 和彦遠赤外線の加熱特性 (第3報) : 熱移動解析Studies on the Heating Characteristics of Far Infrared Rays (Part. 3) : Analysis of Heat Transfer北海道大学農学部邦文紀要-31-Aug-1990
bulletin (article)韓, 忠洙; 伊藤, 和彦遠赤外線の加熱特性 (第1報) : 受熱板の色調と吸収熱量についてStudies on the Heating Characteristics of Far Infrared Rays (Part. 1) : Heat Flux due to the Color of Heated Surface北海道大学農学部邦文紀要-30-Mar-1989
bulletin (article)韓, 忠洙; 伊藤, 和彦遠赤外線の加熱特性 (第2報) : 色素の分解度Studies on the Heating Characteristics of Far Infrared Rays (Part. 2) : Decomposition rate of Coloring Matter北海道大学農学部邦文紀要-30-Mar-1989
bulletin (article)伊藤, 和彦青果物の鮮度保持に関する研究 (第1報) : グリーンアスパラガスの短期包装貯蔵Conservation Quality to Fruit and Vegetables : 1. Film Storage for Green Asparagus北海道大学農学部邦文紀要-31-Mar-1986
bulletin (article)伊藤, 和彦ひまわり種子の加工に関する研究 : (第2報) 加熱粉砕材料の調製と貯蔵法Studies on Sunflower Kernel Processing : Ⅱ. Pulverizing Process of Heated Sunflower Kernel and Storage北海道大学農学部邦文紀要-28-Dec-1985
bulletin (article)伊藤, 和彦ひまわり種子の加工に関する研究 : (第1報) 膨化、油揚処理法と製品の貯蔵法Studies on Sunflower Kernel Processing : Ⅰ. Puffing, Frying Processing and Storage of Sunflower Kernel北海道大学農学部邦文紀要-28-Dec-1985
bulletin (article)ITOH, Kazuhiko; KAWAMURA, Shuso; IKEUCHI, YoshinoriPROCESSING AND MILLING OF PARBOILED RICE-Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University北海道大學農學部紀要Nov-1985
bulletin (article)伊藤, 和彦粉乳の空気輸送冷却に関する基礎研究Cooling Rates of Powder-Milk During Pneumatic Transportation北海道大学農学部邦文紀要-18-Mar-1985
bulletin (article)伊藤, 和彦タマネギ貯蔵に関する基礎研究Studies on Onion Storage北海道大学農学部邦文紀要-18-Mar-1985
bulletin (article)川村, 周三; 伊藤, 和彦; 池内, 義則搗精特性に与える玄米物性の影響Effects of Physical Properties of Brown Rice on Milling Characteristics北海道大学農学部邦文紀要-11-Jul-1983
bulletin (article)伊藤, 和彦粉乳の熱伝導率Thermal Conductivity of Dry Milk北海道大学農学部邦文紀要-30-Mar-1982
bulletin (article)IKEUCHI, Yoshinori; ITOH, Kazuhiko; MATSUDA, JuzoEffects of Drying Conditions in Multi-stage Drying on Qualities of Wheat and Bariey-Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University北海道大學農學部紀要Nov-1978
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