Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
article | 川村, 周三; 小河, 健伸; 藤川, 清三; 竹倉, 憲弘; 伊藤, 和彦 | 水分が異なる籾の凍結温度および凍結傷害 | Freezing Temperature and Freezing Injury of Rough Rice Grains with Various Levels of Moisture Content | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第4報) : 貯蔵中の籾の穀温差が品質に与える影響 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 4) : Effect of Difference in Grain Temperatures during Storage on Rice Quality | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第3報) : カントリーエレベータで貯蔵した籾の品質 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 3) : Quality Characteristics of Rough Rice Stored at Country Elevator | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第2報) : カントリーエレベータでの冬季通風冷却による超低温貯蔵 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 2) : Super-low-temperature Storage at Country Elevator by Aeration with Fresh Chilly Air in Winter | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 小河, 健伸; 伊藤, 和彦 | 冬季の寒冷外気を利用した籾の超低温貯蔵技術の開発と普及 | Development and Extension of Techniques for Super-Low-Temperature Storage of Rough Rice Using Fresh Chilly Air in Winter | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2003 |
article | 川村, 周三 | 北海道における米のポストハーベスト技術に関する研究 | Development of Postharvest Techniques for Producing High-quality Rice in Hokkaido | 農業機械学会北海道支部会報 | - | 2002 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 伊藤, 和彦 | 近赤外透過型分析計による米の成分測定の精度とその改善 | Accuracy in Determination of Rice Constituent Contents Using Near-infrared Transmission Spectroscopy and Improvement in the Accuracy | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2002 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 小河, 健伸; 伊藤, 和彦 | 同一地域で生産された「きらら397」の成分分布 | Distribution of Constituent Contents of a Rice Variety “Kirara397” Produced in One Region of Hokkaido | 農業機械学会北海道支部会報 | - | 2000 |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第2報) : 小麦の半乾貯留について | Fundamental Studies on the Effect of Post-Harvest Process on Characteristics of Wheat (Part 2) : Temporary Storage of Semidried Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1998 |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第1報) : 高水分小麦の一次乾燥について | Fundamental Studies on the Post-Harvest Process of High Moisture Content Wheat (Part 1) : First-Step Drying of High Moisture Content Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 22-Jan-1998 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | 機器分析法と官能試験法とによる米の食味評価 | Instrument Analysis and Sensory Test for Rice Taste Evaluation | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 1996 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康; 川村, 周三; 伊藤, 顕治; 伊藤, 和彦 | 近赤外分光法による小麦キャリブレーションの品種間差異 | Statistical Differences among Varieties in the Wheat Calibrations Using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 23-Mar-1992 |
bulletin (article) | 川村, 周三 | 米の搗精と精白米の品質および食味 : (第1報) 精米工場における基礎調査 | Rice Milling, and Quality and Taste of Milled Rice : (Part 1) Basic Investigation at Rice Milling Plants | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 5-Sep-1989 |
theses (doctoral) | 川村, 周三 | 米の搗精と精白米の品質及び食味に関する研究 | Studies on Rice Milling, and Quality and Taste of Milled Rice | - | - | 25-Mar-1986 |
bulletin (article) | ITOH, Kazuhiko; KAWAMURA, Shuso; IKEUCHI, Yoshinori | PROCESSING AND MILLING OF PARBOILED RICE | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Nov-1985 |