Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | 高木, 光造 | 海藻に関する化学的研究:第8報 各種海藻中のスレオニン及びセリン含量に就て | CHEMICAL STUDIES ON MARINE ALGAE:Ⅷ. THREONINE AND SERINE CONTENTS IN VARIOUS SPECIES OF MARINE ALGAE | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1953 |
bulletin (article) | 高木, 光造 | 海藻に関する化学的研究:第7報 各種海藻中のチロシン及びトリプトファン含量に就て | CHEMICAL STUDIES ON MARINE ALGAE:Ⅶ. TYROSINE AND TRYPTOPHANE CONTENTS IN VARIOUS SPECIES OF MARINE ALGAE | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1953 |
bulletin (article) | 高木, 光造 | 海藻に關する化學的研究:第6報 「アマノリ」貯藏中の窒素形態の変化 | CHEMICAL STUDIES ON MARINE ALGAE:6. CHANGE OF NITROGEN DISTRIBUTION OF DRIED LAVER, Porphyra tenera, DURING PRESERVATION | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1953 |
bulletin (article) | 高木, 光造 | Phycochromoproteidに關する研究:第1報「ウップルイノリ」よりPhycoerythrin, Phycocyanの単離精製及び吸收スペクトル | STUDIES ON PHYCOCHROMOPROTEID:Ⅰ. PREPARATION AND LIGHT ABSORPTION OF PHYCOERYTHRIN AND PHYCOCYAN FROM Porphyra pseudolinearis | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1953 |
bulletin (article) | 高木, 光造 | 海藻に關する化學的研究:第5報 アマノリ中の有機塩基について | CHEMICAL STUDIES ON MARINE ALGAE.:Ⅴ. ORGANIC BASES IN Porphyra pseudolinearis. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1952 |
bulletin (article) | 高木, 光造; 鈴木, 松朗 | 海藻に關する化學的研究:第4報 含硫黄アミノ酸の檢索 | CHEMICAL STUDIES ON MARINE ALGAE:Ⅳ. ON THE AMINO ACIDS CONTAINING SULPHUR. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1952 |
bulletin (article) | 高木, 光造 | 海藻に關する化學的研究:第3報 「アマノリ」の種類別及び季節別の窒素形態の變化 | CHEMICAL STUDIES ON THE SEAWEEDS.:Ⅲ. THE NITROGEN DISTRIBUTION OF PORPHYRA BY KINDS AND SEASONS. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Jul-1951 |
bulletin (article) | 高木, 光造 | 海藻に關する化學的研究:第2報「アナアヲサ」「アヲノリ」「ウスバアヲノリ」中のアミノ酸に就て | CHEMICAL STUDIES ON THE SEAWEEDS.:2. ON THE AMINO ACIDS OF Ulva pertusa, Enteromorpha Linza, AND Enteromorpha Linza var. crispata. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1951 |
bulletin (article) | 高木, 光造 | 海藻に關する化學的研究:(第1報) 「アナアヲサ」の蛋白質に關する研究 | CHEMICAL STUDIES ON THE SEAWEEDS.:1. STUDIES ON THE PROTEIN OF THE SEA LETTUCE. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Dec-1950 |
bulletin (article) | 高木, 光造 | 水産動物肉蛋白質の變性に關する研究:(第1報) 水溶性蛋白質の熱凝固について | STUDIES ON THE DENATURATION OF THE MARINE ANIMAL PROTEIN:1. ON THE HEAT-COAGULATION OF WATER SOLUBLE PROTEIN. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Dec-1950 |