HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >

Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Export metadata:
Showing results 1 to 7 of 7
TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
bulletin (article)MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, ZensukeEffects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅱ. n-paraffins, aromatic hydrocarbons and crude oil concentration on taint in scallop (Pecten yessoensis)石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅱ.ホタテの着臭に要するパラフィン,芳香族水素および原油濃度について北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMar-1976
bulletin (article)MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, ZENSUKEEffects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅲ. Pretreatment in detection of n-paraffins in marine sediments by gas chromatography石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅲ.ガスクロマトグラフィーによる海洋底質中の脂肪族炭化水素検出における前処理法の検討北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYMar-1976
bulletin (article)MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, ZensukeEffects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅳ. Quantitative determination of C14-C24 n-paraffins in marine sediments and scallops (Pecten yessoensis)石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅳ.海洋底質およびホタテ貝中のn-パラフィン(C14~C24)の定量北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYDec-1976
bulletin (article)高間, 浩蔵; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 沼倉, 忠弘アキサケ肉の脱水による加工素材化Freeze-Thawing Dehydration of Spawning-Migrated Chum Salmon (Oncorhynchus keta) Flesh北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1987
bulletin (article)高間, 浩蔵; 杉浦, 訓; 伊勢谷, 善助; 若山, 悦子; 古井, 恒弘サクラマスの肉質と成分に及ぼす酢じめ品製造工程の影響Effect of Salting and Subsequent Pickling on the Quality of Masu Salmon Fillets北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1985
bulletin (article)髙間, 浩蔵; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 松本, 幸三; 小柴, 英二; 三浦, 昱梧; 信濃, 晴雄樹脂積層スチール容器を用いたドライパックコーンの褐変とCO2生成Generation of Carbon Dioxide and Loss of Color during Thermal Processing of Dry Packed Whole-Kernel Sweet Corn北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1989
bulletin (article)髙間, 浩蔵; 加藤, 達哉; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 増尾, 英明新しく設計したプラスチック容器によるホタテ貝柱製品についてQuality of Scallop Adductor Muscle Sterilized in a Newly Designed Plastic Container北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYFeb-1989
Showing results 1 to 7 of 7

 

Hokkaido University