Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
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Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 工藤, 駿一 | 魚類燻製品製造に関する研究:第4報 冷燻ニシンの製造(3) | Studies on Smoked Fish Products-Ⅳ:Manufacture of smoked herring (3) | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1967 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 工藤, 駿一 | 魚類燻製品製造に関する研究:第5報 製造過程中における結合水量の変化 | Studies on Smoked Fish Products:Ⅴ. Change in the amount of bound water in fish muscle during smoking | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1967 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 工藤, 駿一 | 魚類燻製品製造に関する研究:第2報 魚類塩蔵中の食塩浸透に及ぼす荷重の効果 | Studies on Smoked Fish Products-Ⅱ:The effect of pressure by weights on the penetration of sodium chloride into fish muscle during salting | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1966 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 工藤, 駿一 | 魚類燻製品製造に関する研究:第3報 冷燻ニシンの製造(2) | Studies on Smoked Fish Products-Ⅲ:Manufacture of smoked herring (2) | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1966 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 工藤, 駿一 | 魚類燻製品製造に関する研究:第1報 冷燻ニシンの製造について(1) | Studies on Smoked Fish Products-Ⅰ:Manufacture of smoked herring (1) | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 谷川, 英一; 工藤, 駿一 | イカ完全利用に関する研究:第10報 スルメ製造に関する研究(其の三) スルメ白粉生成条件並に其の機構に就て | STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID (Ommastrephes sloani pacificus):Ⅹ. STUDIES ON THE MANUFACTURE OF “SURUME” (DRIED SQUID) (3) On the Formation and Its Mechanism of the White-Flour on the Surface of “Surume” | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1954 |
bulletin (article) | 谷川, 英一; 工藤, 駿一; 元広, 輝重 | イカ完全利用に関する研究:第9報 スルメ製造に関する研究(其の二) スルメ貯蔵中に生成する白色粉末樣物質について | STUDIES ON THE COMPLETE UTILIZATION OF SQUID:Ⅸ. STUDIES ON THE MANUFACTURE OF “SURUME” (DRIED SQUID) (2) THE CHEMICAL COMPOSITION OF WHITE-FLOUR ON THE SURFACE OF “SURUME” | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1953 |
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