Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | 中村, 哲也; 橋本, 昭彦; 増田, 紀義; 新井, 健一 | 練習船おしょろ丸が各海域で漁獲した魚肉の保管に伴う鮮度低下と品質変化 | Changes in Freshness and Quality of Fish Muscle during Preservation after Catching on Different Waters by Oshoro-Maru | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1987 |
bulletin (article) | 橋本, 昭彦; 加藤, 登; 中川, 則和; 新井, 健一 | マサバ冷凍すり身の品質に及ぼす,原料魚の鮮度,晒し法,および貯蔵条件の影響 | Effect of Freshness, Manufacturing Process, and Storage period on the Quality of Frozen Mackerel Surimi | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1987 |
bulletin (article) | 関, 伸夫; 新井, 健一; 斎藤, 恒行 | 水産動物臓器の有機燐酸化合物に関する研究 Ⅰ:エゾアワビ肝膵臓中の酸可溶性核酸成分について | Ⅰ. Studies on the Organic Phosphates in Viscera of Aquatic Animals:Acid-soluble nucleotides in the hepatopancreas of abalone, (Haliotisdiscus hannai) | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1967 |
bulletin (article) | 西田, 清義; 新井, 健一; 斉藤, 恒行 | 水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究 ⅩⅧ:エゾアワビ筋肉中の酸可溶核酸成分について | Studies on the Organic Phosphates in Muscle of Aquatic Animals ⅩⅧ:Acid-soluble nucleotides in the muscle of abalone | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1966 |
bulletin (article) | 新井, 健一 | 水産無脊椎動物筋肉中の酸可溶核酸成分 Ⅳ:スルメイカ筋肉中のAMPの分解について | Ⅳ. Acid-soluble Nucleotides in Muscle of Marine Invertebrates:Degradation of adenylic acid in the muscle of squid | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 新井, 健一 | 水産無脊椎動物筋肉中の酸可溶核酸成分 Ⅵ:トヤマエビ,コイ,ウシ筋肉中のAMPの分解について | Ⅵ. Acid-soluble Nucleotides in Muscle of Marine Invertebrates:Degradation of adenylic acid in the muscles of prawn, carp and calf | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 新井, 健一 | 水産無脊椎動物筋肉中の酸可溶核酸成分 Ⅴ:ホタテガイおよびエゾアワビ筋肉中のAMPの分解について | Ⅴ. Acid-soluble Nucleotides in Muscle of Marine Invertebrates:Degradation of adenylic acid in the muscles of scallop and abalone | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1966 |
bulletin (article) | 西田, 清義; 新井, 健一; 斎藤, 恒行 | 海産無脊椎動物筋肉中のホマリンに関する研究 | Occurrence of Homarine in the Muscles of Some Marine Invertebrates | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1965 |
bulletin (article) | 新井, 健一; 斉藤, 恒行 | 水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究:第13報 魚類筋肉中の尿酸及びNicotinamide-adenine dinucleotideについて | Studies on the Organic Phosphates in Muscle of Aquatic Animals:ⅩⅢ. Muscle levels of uric acid and nicotinamide-adenine dinucleotide in fresh and frozen stored fish | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1963 |
bulletin (article) | 新井, 健一; 古河, 倶江; 斎藤, 恒行 | 水産無脊椎動物筋肉中の酸可溶核酸成分 Ⅲ:貝類斧足筋と貝柱筋中の酸可溶核酸成分について | Ⅲ. Acid-soluble Nucleotides in Muscle of Marine Invertebrates:Acid-soluble nucleotides in foot and adductor muscles of seashells | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1961 |
bulletin (article) | 新井, 健一 | 水産無脊椎動物筋肉中の酸可溶核酸成分 Ⅱ:貝類筋肉中の酸可溶核酸成分に及ぼす貯蔵温度の影響 2 | Ⅱ. Acid-soluble Nucleotides in Muscle of Marine Invertebrates:Effects of storing temperature upon the content of muscular nucleotides of some seashells (2) | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1961 |
bulletin (article) | 新井, 健一 | 水産無脊椎動物筋肉中の酸可溶核酸成分 Ⅰ:貝類筋肉中の酸可溶核酸成分に及ぼす貯蔵温度の影響 1 | Ⅰ. Acid-soluble Nucleotides in Muscle of Marine Invertebrates.:Effects of storing temperature upon the content of muscular nucleotides of some seashells (Ⅰ) | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1960 |
bulletin (article) | 斎藤, 恒行; 新井, 健一; 田中, ツネ | 水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究-Ⅵ:イカ筋肉中の核酸系化合物の変化に及ぼす貯蔵温度の影響 | Studies on the Organic Phosphates in Muscle of Aquatic Animals Ⅵ.:Effects of storing temperature upon the content of muscular nucleotides of squid. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1958 |
bulletin (article) | 斎藤, 恒行; 新井, 健一 | 水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究:第4報 鯉肉中のCreatine phosphateに及ぼす貯蔵温度の影響に就て | Studies on the Organic Phosphates in Muscle of the Aquatic Animals:Ⅳ. The effects of storing temperature upon the creatine phosphate content of carp muscle | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1957 |
bulletin (article) | 斎藤, 恒行; 新井, 健一 | 水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究:第2報 鯉肉中のCreatine phosphateの定量に就て | Studies on the Organic Phosphates in Muscle of Aquatic Animals:Ⅱ. On the determination of creatine phosphate in muscle of carp | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1956 |
bulletin (article) | 斎藤, 恒行; 新井, 健一 | 水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究:第1報 鯉筋肉中のAdenosinepolyphosphateの定量に就て | Studies on the Organic Phosphates in Muscle of the Aquatic Animals:Ⅰ. On the determination of adenosinepolyphosphates in muscle of carp | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1955 |