|
Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Showing results 1 to 12 of 12
Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | bulletin (article) | 清瀧, 兼司; 仁木, 良哉; 斎藤, 善一; 有馬, 俊六郎 | K-カラギーナンゲルに及ぼす乳成分の影響 | Effects of Some Milk Constituents on k-Carrageenan Gel | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 20-Jan-1987 |
bulletin (article) | 進藤, 一典; 桜田, 宏介; 有馬, 俊六郎 | 固定化キモシンの調製について : Ⅵ. チーズ熟成中のカゼインの変化について | Studies on Immobilized Chymosin Part Ⅵ : The degradation of casein during cheese ripening | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 24-Oct-1980 |
bulletin (article) | 進藤, 一典; 阪本, 弘; 有馬, 俊六郎 | 固定化キモシンの調製について : Ⅳ Paraffin Wax による固定化キモシンの調製について | Studies on Immobilized Chymosin Part Ⅳ : Preparation and Properties of Immobilized Chymosin using Paraffin Wax | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 28-Mar-1980 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 有馬, 俊六郎 | 生乳乳質の凍結保存中における変化 | Changes in Raw Milk Quality During Frozen Storage (Studies on the effects of psychrotrophic bacteria on milk quality part Ⅲ) | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 12-Nov-1979 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 有馬, 俊六郎 | 低温保存生乳の風味変化と各種乳質検査法との関係 | Relationship Between Milk Quality Tests and Flavor Deterioration of Cold Stored Raw Milk(Studies on the effects of psychrotrophic bacteria on milk quality part Ⅳ) | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 12-Nov-1979 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 有馬, 俊六郎 | 市乳、殺菌乳、および Pseudomonas fluorescens 接種乳における風味変化と各種乳質検査法との関係 | Relationship Between Quality Tests and Flavor Deterioration of Market Milk, Laboratory Pasteurized Milk and Pseudomonas fluorescens Inoculated Milk (Studies on the effects of psychrotrophic bacteria on milk quality part Ⅴ) | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 12-Nov-1979 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 有馬, 俊六郎 | 凍結保存中における生乳および殺菌クリームの細菌数変化 | Changes in Bacterial Count of Raw Milk and Pasteurized Cream During Frozen Storage(Studies on the effects of psychrotrophic bacteria on milk quality part Ⅱ) | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 12-Nov-1979 |
bulletin (article) | 河野, 建夫; 有馬, 俊六郎 | 微生物レンネットのチーズ製造への応用 | Application of Microbial Rennet to Cheese Making | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 20-Mar-1975 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 有馬, 俊六郎; 上山, 英一; 小竹森, 訓央; 大浦, 義教 | 無脂固形分を中心とした乳質と飼養の関係について | Environmental Factors Affecting the Solid-not-fat Composition of Milk | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 19-Feb-1966 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 有馬, 俊六郎; 三河, 勝彦 | 北海道に於ける異常乳に関する研究 : (原料乳、市販乳に関する衛生学的調査研究) | Studies on Abnormal Milk in Hokkaido : (Hygienic Studies on Qualities of Raw and Pasteurized Milk around Sapporo) | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 25-Jun-1964 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 高橋, 伸昌; 有馬, 俊六郎; 橋本, 吉雄 | Sour cream製造について | - | 北海道大学農学部附属農場報告 | - | 28-Feb-1964 |
bulletin (article) | 有馬, 俊六郎 | Subclinical Mastitis 乳の理化学的性状について | Physiol-Chemical Studies on Subclinical a Mastitis Milk | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 10-Jul-1962 |
Showing results 1 to 12 of 12
|