Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 木村, 昇; 谷川, 英一 | ねり製品原料としての北海道多獲魚に対するラクトンの添加効果 | Effect of Lactone on the Quality of Minced Fish Muscle for Making “Kamaboko” | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1967 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓; 木村, 昇 | イカ・タコ加工場の廃水処理法に関する研究:第2報 水晒し廃水のスクリーン処理 | Water Treatment in Squid Processing Wastes:Ⅱ. Effect of screening of water cleanup | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1973 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 秋場, 稔; 木村, 昇; 谷川, 英一 | サンマみりん干に対するソルビン酸の防黴効果 | Sorbic acid as a growth inhibitor to fungi on dried seasoned saury | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1967 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 猪上, 徳雄; 木村, 昇 | 魚貝類の鮮度保持に関する研究:第3報 各種薬品氷によるサンマの保蔵と味淋干製品の品質 | Studies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅲ. Icing with furylframide and chlortetracycline for preserving Saury intended for processing as a seasoned dried product, “Mirinboshi”. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1967 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 鈴木, 道章; 木村, 昇 | 魚貝類の鮮度保持に関する研究:第4報 薬品氷によるスケソウタラの鮮度保持とカマボコ製品の品質 | Studies on Keeping Freshness of Raw Fish and Shellfish:Ⅳ. Preserving Alaska pollack intended for making Japanese style fish paste by icing with some microbial inhibitors and preservatives | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1967 |
bulletin (article) | 秋場, 稔; 元広, 輝重; 木村, 昇 | 水産調味品製造における調味料および添加剤の浸透:第1報 マグロ肉に対する蔗糖および食塩の浸透 | Permeation of Seasoning Materials and Additives in Manufacturing Seasoned Foods:Ⅰ. Permeation of sucrose and sodium chloride into blocks of raw tuna muscle | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1967 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 木村, 昇 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第7報 臭気洗滌廢水の通電除臭 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅶ. Effect of electrolysis of scrubbed water on reduction of mal-odour | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1971 |