|
Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Showing results 1 to 11 of 11
Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date | bulletin (article) | 広瀬, 可恒; 小竹森, 訓央; 下飯坂, 隆; 河野, 義勇; 橋本, 吉雄 | 牧草を主体とした乳用雄子牛の育成・肥育に関する研究 : 第1報 ホルスタイン去勢牛による放牧地の簡易造成 | High Roughage Feeding System for Rasing and Fattening Dairy Beef : I. The establishment of upper grassland for grazing by a simple method (hoof-cultivation) using Holstein steer | 北海道大学農学部附属牧場研究報告 | Research bulletins of the Livestock Farm, Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 30-Jan-1967 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 有馬, 俊六郎; 上山, 英一; 小竹森, 訓央; 大浦, 義教 | 無脂固形分を中心とした乳質と飼養の関係について | Environmental Factors Affecting the Solid-not-fat Composition of Milk | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 19-Feb-1966 |
bulletin (article) | 広瀬, 可恒; 長尾, 保義; 大久保, 正彦; 橋本, 吉雄; 斎藤, 善一; 大屋, 正二; 其田, 三夫; 小林, 好作 | ビートトツプサイレージの多量給与が乳牛の産乳量、乳質および健康に及ぼす影響について 第2報 | Influences of high level feeding of beettop silage upon milk production, milk qualities and health of dairy cows (2nd Report) | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 14-Dec-1964 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 有馬, 俊六郎; 三河, 勝彦 | 北海道に於ける異常乳に関する研究 : (原料乳、市販乳に関する衛生学的調査研究) | Studies on Abnormal Milk in Hokkaido : (Hygienic Studies on Qualities of Raw and Pasteurized Milk around Sapporo) | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 25-Jun-1964 |
bulletin (article) | 三河, 勝彦; 高橋, 伸昌; 有馬, 俊六郎; 橋本, 吉雄 | Sour cream製造について | - | 北海道大学農学部附属農場報告 | - | 28-Feb-1964 |
bulletin (article) | 三田村, 健太郎; 広瀬, 可恒; 上山, 英一; 橋本, 吉雄; 斉藤, 善一; 大屋, 正二; 其田, 三夫 | ビートトツプサイレージの多量給与が乳牛の産乳量、乳質に及び健康に及ぼす影響について | Influences of high level feeding of beet top silage upon milk production, milk qualities and health of dairy cows | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 10-Jul-1962 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美 | ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅱ報 Perboilingにおける硫化水素の発生について | Studies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅱ. H₂S formation by the uessels used in perboiling | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美 | ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅰ報 鷄肉の新鮮度と加熱による硫化水素発生について | Studies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅰ. H₂S formation from chicken meat by storage period and heat | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 星, 和美 | ボイルドチキン罐詰の黒色変化に関する研究 : Ⅲ報 貯蔵時における遊離アミノ酸の検索について | Studies on black-discoloration of canned boiled chicken : Ⅲ.Determination of free amino acids during storage period | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 18-Nov-1956 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 深沢, 利行; 鈴木, 倫敦 | 殺菌剤としての簡便な次亜塩素酸ソーダの製法について | On the simple and practical producing method of NaOCl solution as germicide | 北海道大學農學部邦文紀要 | - | 31-Oct-1955 |
bulletin (article) | 橋本, 吉雄; 安井, 勉; 深澤, 利行; 松見, 博介 | 馬肉の鑑別に就て : 第1報 札幌市内小賣肉の調査 | - | 北海道大学農学部付属農場特別報告 | - | 25-Mar-1955 |
Showing results 1 to 11 of 11
|