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TypeAuthor(s)TitleOther TitlesCitationCitation(alt)Issue Date
bulletin (article)谷川, 英一; 長沢, 善雄イカ完全利用に関する研究:第17報 イカ罐詰におけるフラット・サワーについてStudies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅦ. On the “flat sour” of canned squid meat北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1958
bulletin (article)谷川, 英一; 長沢, 善雄; 金石, 和哉; 杉山, 隆イカ完全利用に関する研究:第15報 スルメ製造に関する研究(其の七) 雨イカ防止に関する研究Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅤ. “Rained-on Dried Squid” (“Amaika”) and Methods for Preventing the Occurrence北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYNov-1956
bulletin (article)谷川, 英一; 長沢, 善雄; 竹内, 敏夫; 杉山, 隆イカ完全利用に関する研究:第14報 スルメ製造に関する研究(其の六) スルメ製造時におけるイカ肉の乾燥度と腐敗性との関係Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅣ. Relation between the water content of squid meat and putrefaction during the drying of squid北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITYAug-1956
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