Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | 髙間, 浩蔵; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 松本, 幸三; 小柴, 英二; 三浦, 昱梧; 信濃, 晴雄 | 樹脂積層スチール容器を用いたドライパックコーンの褐変とCO2生成 | Generation of Carbon Dioxide and Loss of Color during Thermal Processing of Dry Packed Whole-Kernel Sweet Corn | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1989 |
bulletin (article) | 髙間, 浩蔵; 加藤, 達哉; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 増尾, 英明 | 新しく設計したプラスチック容器によるホタテ貝柱製品について | Quality of Scallop Adductor Muscle Sterilized in a Newly Designed Plastic Container | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1989 |
bulletin (article) | 高間, 浩蔵; 伊勢谷, 善助; 杉浦, 訓; 沼倉, 忠弘 | アキサケ肉の脱水による加工素材化 | Freeze-Thawing Dehydration of Spawning-Migrated Chum Salmon (Oncorhynchus keta) Flesh | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1987 |
bulletin (article) | 高間, 浩蔵; 杉浦, 訓; 伊勢谷, 善助; 若山, 悦子; 古井, 恒弘 | サクラマスの肉質と成分に及ぼす酢じめ品製造工程の影響 | Effect of Salting and Subsequent Pickling on the Quality of Masu Salmon Fillets | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1985 |
bulletin (article) | MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, Zensuke | Effects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅳ. Quantitative determination of C14-C24 n-paraffins in marine sediments and scallops (Pecten yessoensis) | 石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅳ.海洋底質およびホタテ貝中のn-パラフィン(C14~C24)の定量 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Dec-1976 |
bulletin (article) | MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, ZENSUKE | Effects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅲ. Pretreatment in detection of n-paraffins in marine sediments by gas chromatography | 石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅲ.ガスクロマトグラフィーによる海洋底質中の脂肪族炭化水素検出における前処理法の検討 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1976 |
bulletin (article) | MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, Zensuke | Effects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅱ. n-paraffins, aromatic hydrocarbons and crude oil concentration on taint in scallop (Pecten yessoensis) | 石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅱ.ホタテの着臭に要するパラフィン,芳香族水素および原油濃度について | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1976 |