Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | ITOH, Kazuhiko; KAWAMURA, Shuso; IKEUCHI, Yoshinori | PROCESSING AND MILLING OF PARBOILED RICE | - | Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University | 北海道大學農學部紀要 | Nov-1985 |
proceedings (author version) | Kawamura, Shuso; Takekura, Kazuhiro; Itoh, Kazuhiko | Rice Quality Preservation during On-Farm Storage Using Fresh Chilly Air | - | International Quality Grains Conference. July 19-22, 2004, Indianapolis, Indiana, USA | - | 19-Jul-2004 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第2報) : カントリーエレベータでの冬季通風冷却による超低温貯蔵 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 2) : Super-low-temperature Storage at Country Elevator by Aeration with Fresh Chilly Air in Winter | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第3報) : カントリーエレベータで貯蔵した籾の品質 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 3) : Quality Characteristics of Rough Rice Stored at Country Elevator | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 寒冷地における籾貯蔵技術の確立 (第4報) : 貯蔵中の籾の穀温差が品質に与える影響 | Development of Techniques for Storing Rough Rice in Cold Regions (Part 4) : Effect of Difference in Grain Temperatures during Storage on Rice Quality | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2003 |
article | 川村, 周三; 夏賀, 元康; 河野, 慎一; 伊藤, 和彦 | 機器分析法と官能試験法とによる米の食味評価 | Instrument Analysis and Sensory Test for Rice Taste Evaluation | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 1996 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 伊藤, 和彦 | 近赤外透過型分析計による米の成分測定の精度とその改善 | Accuracy in Determination of Rice Constituent Contents Using Near-infrared Transmission Spectroscopy and Improvement in the Accuracy | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2002 |
article (author version) | 川村, 周三 | 近赤外分光法による搾乳時のリアルタイム乳質診断 | - | 獣医畜産新報 | Journal of Veterinary Medicine | 2005 |
article | 川崎, 正隆; 川村, 周三; 中辻, 浩喜; 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による搾乳時乳質の連続測定(第1報) : 乳質測定装置の精度および生乳の温度変動が精度に与える影響 | Near-Infrared Spectroscopy for Online Real-Time Monitoring of Milk Quality during Milking (Part 1) : Precision and Accuracy of Near-Infrared Spectroscopy for Determining Milk Constituent Contents and Influence of Milk Temperature on Performance of Calibration Models | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2009 |
article | 川崎, 正隆; 川村, 周三; 中辻, 浩喜; 夏賀, 元康 | 近赤外分光法による搾乳時乳質の連続測定(第2報) : 搾乳時の乳質の測定精度 | Near-Infrared Spectroscopy for Online Real-Time Monitoring of Milk Quality during Milking (Part 2) : Precision and Accuracy of Calibration Models to Assess Milk Quality during Milking | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2009 |
bulletin (article) | 夏賀, 元康; 川村, 周三; 伊藤, 顕治; 伊藤, 和彦 | 近赤外分光法による小麦キャリブレーションの品種間差異 | Statistical Differences among Varieties in the Wheat Calibrations Using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 23-Mar-1992 |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第1報) : 高水分小麦の一次乾燥について | Fundamental Studies on the Post-Harvest Process of High Moisture Content Wheat (Part 1) : First-Step Drying of High Moisture Content Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 22-Jan-1998 |
bulletin (article) | 盧, 大新; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 小麦のポストハーベストプロセスと品質に関する基礎的研究 (第2報) : 小麦の半乾貯留について | Fundamental Studies on the Effect of Post-Harvest Process on Characteristics of Wheat (Part 2) : Temporary Storage of Semidried Wheat | 北海道大学農学部邦文紀要 | - | 30-Mar-1998 |
article | 藤田, 秀夫; 川村, 周三 | 小麦共同乾燥調製施設における近赤外分光法による小麦成分分析の精度 | Accuracy of Determination of Wheat Constituent Contents by Near-infrared Spectroscopy at Wheat Grain Elevators | 農業機械学会北海道支部会報 | - | 2009 |
article | 川村, 周三; 小河, 健伸; 藤川, 清三; 竹倉, 憲弘; 伊藤, 和彦 | 水分が異なる籾の凍結温度および凍結傷害 | Freezing Temperature and Freezing Injury of Rough Rice Grains with Various Levels of Moisture Content | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2003 |
article | 横江, 未央; 川村, 周三 | 精米の賞味期限の設定 (第1報) : 貯蔵中の理化学特性の変化 | Determination of Shelf Life of Milled Rice (Part 1) : Changes in Physicochemical Properties of Milled Rice during Storage | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2008 |
article | 横江, 未央; 川村, 周三 | 精米の賞味期限の設定 (第2報) : 貯蔵中の食味の変化 | Determination of Shelf Life of Milled Rice (Part 2) : Changes in Eating Quality of Milled Rice during Storage | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2008 |
article | 竹倉, 憲弘; 川村, 周三; 伊藤, 和彦 | 超低温貯蔵による籾の長期品質保持 | Preserving Quality of Rough Rice Stored for Long Period by Super-low-temperature Storage | 農業機械学会誌 | JOURNAL of the JAPANESE SOCIETY of AGRICULTURAL MACHINERY | 2004 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 小河, 健伸; 伊藤, 和彦 | 冬季の寒冷外気を利用した籾の超低温貯蔵技術の開発と普及 | Development and Extension of Techniques for Super-Low-Temperature Storage of Rough Rice Using Fresh Chilly Air in Winter | 低温生物工学会誌 | Cryobiology and Cryotechnology | 2003 |
article | 川村, 周三; 竹倉, 憲弘; 小河, 健伸; 伊藤, 和彦 | 同一地域で生産された「きらら397」の成分分布 | Distribution of Constituent Contents of a Rice Variety “Kirara397” Produced in One Region of Hokkaido | 農業機械学会北海道支部会報 | - | 2000 |