Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | ISLAM, Nazrul Md.; MOTOHIRO, Terushige; KIMURA, Takahisa | Antibacterial Characteristics of Fish Protamines - Ⅸ:Effect of clupeine sulfate on the metabolic activities in Bacillus subtilis | 魚類精巣プロタミンの抗菌特性-Ⅸ:Bacillus subtilis の代謝に及ぼす硫酸クルペインの影響 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1988 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第7報 魚肉すり身と分離タンパク混合物-油分-水系の熱凝固乳化物の圧縮応力および内部均質性 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅶ. Compressive stress and inner homogeneity of a heat coagulated gel consisting minced meat of Alaska pollack, isolated soy proteins, oil, and water | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1982 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 佐藤, 祥子 | 各種フィルムによる包装塩蔵マスの冷蔵過程における品質変化 | Food Quality of Cured Pink Salmon Packed in Different Kinds of Packaging Film during Cold Storage | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Jun-1981 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第5報 分離タンパクと魚肉すり身混合物の乳化特性 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅴ. Emulsifying properties of a mixture of minced fish meat and isolated soy proteins | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1980 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第6報 魚肉すり身と分離タンパク混合物の乳化特性におよぼす食塩の影響 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅵ. Effect of sodium chloride on emulsifying properties of the mixture of minced meat of Alaska pollack and isolated soy proteins | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1980 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 沼倉, 忠弘; 目代, はるみ | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第4報.油分添加による水産ねり製品ジェリー強度の変化 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅳ. Change in the jelly strength of fish gel products by the addition of oil | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Jun-1980 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 沼倉, 忠弘 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第3報 分離タンパクを配合した魚肉加熱凝固ゲルのジェリー強度に及ぼす食塩添加法の影響 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅲ. Effect of different salting processes on the texture of boiled-type fish gel products | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1980 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 沼倉, 忠弘 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第2報 分離タンパクを配合した各種ねり製品のデン粉および水添加によるジェリー強度の変化 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅱ. Effects of starch and water on jelly strength of boiled-, fried-, and broiled-type fish gel products containing soy protein isolate | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1978 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 沼倉, 忠弘 | 水産ねり製品における大豆タンパクの利用:第1報 各種カマボコに対する分離タンパクの適正添加量 | Utilization of Soy Proteins in Fish Gel Products:Ⅰ. Optimum concentration of protein isolate in boiled-, fried- and broiled-type products | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Jun-1978 |
bulletin (article) | MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, Zensuke | Effects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅳ. Quantitative determination of C14-C24 n-paraffins in marine sediments and scallops (Pecten yessoensis) | 石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅳ.海洋底質およびホタテ貝中のn-パラフィン(C14~C24)の定量 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Dec-1976 |
bulletin (article) | MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, Zensuke | Effects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅱ. n-paraffins, aromatic hydrocarbons and crude oil concentration on taint in scallop (Pecten yessoensis) | 石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅱ.ホタテの着臭に要するパラフィン,芳香族水素および原油濃度について | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1976 |
bulletin (article) | MOTOHIRO, Terushige; ISEYA, ZENSUKE | Effects of Water Polluted by Oil on Aquatic Animals:Ⅲ. Pretreatment in detection of n-paraffins in marine sediments by gas chromatography | 石油による水産生物の汚染に関する研究:Ⅲ.ガスクロマトグラフィーによる海洋底質中の脂肪族炭化水素検出における前処理法の検討 | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Mar-1976 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓 | イカ・タコ加工場の廃水処理法に関する研究:第1報 函館市内におけるイカ加工場廃水の水質について | Water Treatment in Squid Processing Wastes:Ⅰ. Waste water quality | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1973 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 杉浦, 訓; 木村, 昇 | イカ・タコ加工場の廃水処理法に関する研究:第2報 水晒し廃水のスクリーン処理 | Water Treatment in Squid Processing Wastes:Ⅱ. Effect of screening of water cleanup | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1973 |
bulletin (article) | MOTOHIRO, Terushige; INOUE, Norio | n-Paraffins in Polluted Fish by Crude Oil from “Juliana” Wreck | “ジュリアナ”号海難事故の流出原油による汚染魚中のn-パラフィン | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1973 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 木村, 昇 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第7報 臭気洗滌廢水の通電除臭 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅶ. Effect of electrolysis of scrubbed water on reduction of mal-odour | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1971 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 加藤, 健仁 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第6報 塩素処理法の効果 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅵ. Chlorination of the odourous gas in water-scrubber | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1970 |
bulletin (article) | 元広, 輝重 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第5報 水洗とアスベスト板の併用による除臭効果 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅴ. Utilization of asbestos-cement sheets in water-scrubber | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1970 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 加藤, 健仁 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第4報 洗滌塔の水量が臭気ガス除去におよぼす効果 | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅳ. Effective volume of water in a scrubber | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1970 |
bulletin (article) | 元広, 輝重; 寺地, 斉 | 水産都市における加工場よりの大気汚染物質の排除対策に関する研究:第3報 臭気ガスの大気拡散および臭突の有効高さについて | Studies on the Prevention of Offensive Odour from Fish Processing Plants:Ⅲ. Diffusion of the odourous gas in air and effective height of an exhaust stack | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1969 |