Type | Author(s) | Title | Other Titles | Citation | Citation(alt) | Issue Date |
bulletin (article) | 飯田, 優; 田中, 豊; 高木, 光造 | 腸炎ビブリオの溶血因子に関する研究:1.乾燥菌体の溶血因子について | Studies on the Hemolysin of Vibrio parahaemolyticus:Ⅰ. Hemolytic factor of dried cell materials | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | May-1971 |
bulletin (article) | 高木, 光造; 飯田, 優; 村山, 花子; 相馬, すが | 貝肉のエキスアミノ酸組成 | Free Amino Acid Composition of Seven Species of Shellfish Muscle | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1970 |
bulletin (article) | 高木, 光造; 飯田, 優 | 食中毒細菌の菌体蛋白アミノ酸組成に関する研究 | On the Amino Acid Composition of Cell Protein from Some Species of Food Poisoning Bacteria | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1970 |
bulletin (article) | 高木, 光造; 飯田, 優; 村山, 花子; 相馬, すが | 貝肉の鮮度低下および腐敗に伴う不揮發性アミン類の消長 | On the Formation of Unvolatile Amines during Loss of Freshness and Putrefaction in Various Species of Shellfish Muscle. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Aug-1970 |
bulletin (article) | 高木, 光造; 飯田, 優; 村山, 花子; 相馬, すが | 魚介類の鮮度低下および腐敗に伴うヒスタミンの消長 | On the Formation of Histamine during Loss of Freshness and Putrefaction of Various Marine Products. | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1969 |
bulletin (article) | TAKAGI, Mitsuzō | FUNDAMENTAL STUDIES ON FOOD POISONING CAUSED BY SEA FOODS:Ⅰ. On the Fate of Histamine Contents during the Drying of Fish Meat. | 水産食品による食中毒に関する基礎的研究:Ⅰ.魚肉乾燥中におけるヒスタミン量の変化について | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Feb-1968 |
bulletin (article) | 高木, 光造; 飯田, 優 | 腸炎ビブリオ菌体蛋白のアミノ酸組成に関する研究 | Amino Acid Composition of the Cell Proteins of Vibrio Parahaemolyticus | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1967 |
bulletin (article) | 高木, 光造; 村山, 花子; 遠藤, 繁子 | 魚介類の鮮度低下ならびに腐敗にともなう揮発性塩基窒素,トリメチルアミンおよびトリメチルアミンオキサイド含量の変化 | Variation of the Volatile Basic Nitrogen, Trimethylamine and Trimethylamine Oxide Contents Accompanied by Loss of Freshness and Putrefaction of Fish and Marine Invertebrates | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1967 |
bulletin (article) | 高木, 光造; 村山, 花子; 遠藤, 繁子 | 魚介類のトリメチルアミンならびにトリメチルアミンオキサイド含量について | Trimethylamine and Trimethylamine Oxide Contents of Fish and Marine Invertebrates | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1967 |
bulletin (article) | 奥村, 彩子; 村田, 喜一; 高木, 光造; 大石, 圭一 | エゾボラ,オオカラフトバイおよびアヤボラの可食部のアミノ酸組成 | Amino Acid Composition of Three Species of Sea-Snails, Neptunea poycostata, Buccinum verkruzeni, and Fusitriton oregonesis | 北海道大學水産學部研究彙報 | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY | Nov-1966 |