HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture >
北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University >
Vol. 7 No. 3 >

馬鈴薯の組織培養に関する生理学的研究 : 第2報 発根過程における α-naphthaleneacetic acid および kinetin の意義について

Files in This Item:
7(3)_p416-422.pdf510.05 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/11803

Title: 馬鈴薯の組織培養に関する生理学的研究 : 第2報 発根過程における α-naphthaleneacetic acid および kinetin の意義について
Other Titles: Physiological studies on potato tissue cultured in vitro : Part Ⅱ. Significance of α-naphthaleneacetic acid and kinetin in rooting process
Authors: 桂, 直樹1 Browse this author
岡沢, 養三2 Browse this author
田川, 隆3 Browse this author
Authors(alt): KATSURA, Naoki1
OKAZAWA, Yozo2
TAGAWA, Takashi3
Issue Date: 31-Mar-1970
Publisher: 北海道大学
Journal Title: 北海道大学農学部邦文紀要
Volume: 7
Issue: 3
Start Page: 416
End Page: 422
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/11803
Appears in Collections:北海道大学大学院農学研究院邦文紀要 = Memoirs of the Research Faculty of Agriculture, Hokkaido University > Vol. 7 No. 3

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )


 

Feedback - Hokkaido University