HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
農学院・農学研究院  >
Journal of the Graduate School of Agriculture, Hokkaido University >
Vol.39 Pt. 4 >

THE INFLUENCE OF THE TEMPERATURE OF THE CULTURE WATER ON THE WATER ABSORPTION BY THE ROOT AND ON THE STOMATAL APERTURE

フルテキスト
39(4)_p271-296.pdf797.94 kBPDF見る/開く
この文献へのリンクには次のURLを使用してください:http://hdl.handle.net/2115/12716

タイトル: THE INFLUENCE OF THE TEMPERATURE OF THE CULTURE WATER ON THE WATER ABSORPTION BY THE ROOT AND ON THE STOMATAL APERTURE
著者: TAGAWA, Takashi 著作を一覧する
発行日: 1937年 3月25日
出版者: Hokkaido Imperial University
誌名: Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido Imperial University = 北海道帝國大學農學部紀要
巻: 39
号: 4
開始ページ: 271
終了ページ: 296
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/12716
出現コレクション:Vol.39 Pt. 4

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学