HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
農学院・農学研究院  >
Journal of the Graduate School of Agriculture, Hokkaido University >
Vol.62 Pt. 4 >

EFFECTS OF CRUDE PROTEIN CONTENT, DAY-MATTER INTAKE AND HAY RATIO ON DIGESTIBILITY OF CRUDE PROTEIN IN A MIXED RATION FOR GROWING CALVES

フルテキスト
62(4)_p349-353.pdf212.9 kBPDF見る/開く
この文献へのリンクには次のURLを使用してください:http://hdl.handle.net/2115/13033

タイトル: EFFECTS OF CRUDE PROTEIN CONTENT, DAY-MATTER INTAKE AND HAY RATIO ON DIGESTIBILITY OF CRUDE PROTEIN IN A MIXED RATION FOR GROWING CALVES
著者: SEKINE, Junjiro 著作を一覧する
KONDO, Seiji 著作を一覧する
OKUBO, Masahiko 著作を一覧する
ASAHIDA, Yasushi 著作を一覧する
発行日: 1986年 3月
出版者: Hokkaido University
誌名: Journal of the Faculty of Agriculture, Hokkaido University = 北海道大學農學部紀要
巻: 62
号: 4
開始ページ: 349
終了ページ: 353
資料タイプ: bulletin
URI: http://hdl.handle.net/2115/13033
出現コレクション:Vol.62 Pt. 4

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学