HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
水産科学院・水産科学研究院  >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >

第10卷 第4号 : [7]

検索結果表示: 1 - 7 / 7
資料種別著者タイトル別タイトル掲載誌等掲載誌等別名発行日
bulletinMASAKI, Tomitarô; TOKIDA, JunSTUDIES ON THE MELOBESIOIDEAE OF JAPAN. Ⅱ-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1960年 2月
bulletin石田, 正巳; 鈴木, 恒由; 佐野, 典達; 斎藤, 市郎; 三島, 清吉潮境の探知に就いてOn the Detection of the Boundary Zone北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1960年 2月
bulletin齋藤, 昭二風圧による船舶の横漂流についてObservations on the Ship's Drifting due to Wind Action北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1960年 2月
bulletinKAWASHIMA, Rihei; SATO, Osamu; YAMAMOTO, ShoichiSTUDIES ON THE SHIP'S OSCILLATIONS INDUCED BY OCEAN WAVES:Part Ⅰ. On the Spectra of Ocean Waves and Ship's Oscillations-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1960年 2月
bulletin大石, 圭一函館産カレイ類の品質:第3報 品質を決定する要因 6 品質とエキスアミノ酸組成Quality of Flatfish from Hakodate:Part 3. Factors deciding the quality 6. Relations between the quality and the amino acid composition of the muscle extractives北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1960年 2月
bulletin谷川, 英一; 洲脇, 操; 秋場, 稔魚肉ソーセージの殺菌に関する研究(その1)Studies on the Heat Sterilization of Fish Sausage-(1)北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1960年 2月
bulletin-CORRIGENDUM-北海道大學水産學部研究彙報BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY1960年 2月
検索結果表示: 1 - 7 / 7

 

本サイトに関するご意見・お問い合わせは repo at lib.hokudai.ac.jp へお願いします。 - 北海道大学