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イワシ油の酸化により生成する過酸化物とアルデヒド含量の関係

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/21983

Title: イワシ油の酸化により生成する過酸化物とアルデヒド含量の関係
Other Titles: Relationship between Hydroperoxide and Aldehyde Levels in the Oxidation of Sardine Oil
Authors: 木村, 友紀1 Browse this author
宮下, 和夫2 Browse this author →KAKEN DB
Authors(alt): KIMURA, Tomoki1
MIYASHITA, Kazuo2
Keywords: Fish oil
Autoxidation
Hydroperoxides
Aldehydes
Oxidative deterioration
Tocopherol
Issue Date: Dec-2003
Publisher: 北海道大学大学院水産科学研究科
Journal Title: 北海道大学水産科学研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF FISHERIES SCIENCES, HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 54
Issue: 3
Start Page: 53
End Page: 57
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/21983
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