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イカ完全利用に関する研究:第12報 夏イカ肉と秋イカ肉の分解性の差異に関する研究
Title: | イカ完全利用に関する研究:第12報 夏イカ肉と秋イカ肉の分解性の差異に関する研究 |
Other Titles: | Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅡ. On the difference of decomposable velocities of summer and autumn squid meat |
Authors: | 谷川, 英一1 Browse this author | 元廣, 輝重2 Browse this author | 石子, 博敏3 Browse this author | 藤井, 豊4 Browse this author | 谷地, 健二郎5 Browse this author |
Authors(alt): | TANIKAWA, Eiichi1 | MOTOHIRO, Terushige2 | ISHIKO, Hirotoshi3 | FUJII, Yutaka4 | YACHI, Kenjiro5 |
Issue Date: | May-1956 |
Publisher: | 北海道大学水産学部 |
Journal Title: | 北海道大學水産學部研究彙報 |
Journal Title(alt): | BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY |
Volume: | 7 |
Issue: | 1 |
Start Page: | 49 |
End Page: | 61 |
Type: | bulletin (article) |
URI: | http://hdl.handle.net/2115/22950 |
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