HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第7卷 第1号 >

イカ完全利用に関する研究:第12報 夏イカ肉と秋イカ肉の分解性の差異に関する研究

Files in This Item:
7(1)_P49-61.pdf1.27 MBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22950

Title: イカ完全利用に関する研究:第12報 夏イカ肉と秋イカ肉の分解性の差異に関する研究
Other Titles: Studies on the Complete Utilization of Squid (Ommastrephes sloani pacificus):ⅩⅡ. On the difference of decomposable velocities of summer and autumn squid meat
Authors: 谷川, 英一1 Browse this author
元廣, 輝重2 Browse this author
石子, 博敏3 Browse this author
藤井, 豊4 Browse this author
谷地, 健二郎5 Browse this author
Authors(alt): TANIKAWA, Eiichi1
MOTOHIRO, Terushige2
ISHIKO, Hirotoshi3
FUJII, Yutaka4
YACHI, Kenjiro5
Issue Date: May-1956
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 7
Issue: 1
Start Page: 49
End Page: 61
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22950
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第7卷 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University