HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Fisheries Sciences / Faculty of Fisheries Sciences >
北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University >
第8卷 第1号 >

水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究:第4報 鯉肉中のCreatine phosphateに及ぼす貯蔵温度の影響に就て

Files in This Item:
8(1)_P51-53.pdf172.81 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/22984

Title: 水産動物筋肉中の有機燐酸化合物に関する研究:第4報 鯉肉中のCreatine phosphateに及ぼす貯蔵温度の影響に就て
Other Titles: Studies on the Organic Phosphates in Muscle of the Aquatic Animals:Ⅳ. The effects of storing temperature upon the creatine phosphate content of carp muscle
Authors: 斎藤, 恒行1 Browse this author
新井, 健一2 Browse this author
Authors(alt): SAITO, Tsuneyuki1
ARAI, Ken-ichi2
Issue Date: May-1957
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 8
Issue: 1
Start Page: 51
End Page: 53
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/22984
Appears in Collections:北海道大学水産科学研究彙報 = Bulletin of Fisheries Sciences, Hokkaido University > 第8卷 第1号

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar )

MathJax is now OFF:


 

Feedback - Hokkaido University