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第18巻 第3号 >

魚介類のトリメチルアミンならびにトリメチルアミンオキサイド含量について

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/23325

Title: 魚介類のトリメチルアミンならびにトリメチルアミンオキサイド含量について
Other Titles: Trimethylamine and Trimethylamine Oxide Contents of Fish and Marine Invertebrates
Authors: 高木, 光造1 Browse this author
村山, 花子2 Browse this author
遠藤, 繁子3 Browse this author
Authors(alt): TAKAGI, Mitsuzō1
MURAYAMA, Hanako2
ENDŌ, Shigeko3
Issue Date: Nov-1967
Publisher: 北海道大学水産学部
Journal Title: 北海道大學水産學部研究彙報
Journal Title(alt): BULLETIN OF THE FACULTY OF FISHERIES HOKKAIDO UNIVERSITY
Volume: 18
Issue: 3
Start Page: 261
End Page: 267
Type: bulletin (article)
URI: http://hdl.handle.net/2115/23325
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