HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture >
Peer-reviewed Journal Articles, etc >

継続的な食味試験でわかった北海道米の実力。

Files in This Item:
Ka2008-3 HQKawamura.pdf563.32 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/71306

Title: 継続的な食味試験でわかった北海道米の実力。
Authors: 川村, 周三 Browse this author →KAKEN DB
Issue Date: Nov-2008
Publisher: ホクレン農業協同組合連合会
Journal Title: 北のごはん倶楽部
Volume: 6
Start Page: 9
End Page: 10
Abstract: 北海道米はおいしくなったといわれているが、その実力はどの程度のものなのか? 農学研究院の川村周三准教授は北海道米の食味というストレートな視点から研究を行っています。北海道米の品質を向上させる上で不可欠ともいえる「お米の選別、乾燥、貯蔵、精米」という分野で多大な貢献をしている川村准教授に、食味試験を継続的に行っている理由をお聞きしました。
Type: article
URI: http://hdl.handle.net/2115/71306
Appears in Collections:農学院・農学研究院 (Graduate School of Agriculture / Faculty of Agriculture) > 雑誌発表論文等 (Peer-reviewed Journal Articles, etc)

Submitter: 川村 周三

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University