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加工による食品テクスチャーの改変と物性評価に関する研究 [論文内容及び審査の要旨]

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Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/78001
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Title: 加工による食品テクスチャーの改変と物性評価に関する研究 [論文内容及び審査の要旨]
Authors: 竹井, 亮 Browse this author
Issue Date: 25-Mar-2020
Publisher: Hokkaido University
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 乙第7098号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 農学
Examination Committee Members: (主査) 教授 松浦 英幸, 教授 石塚 敏, 准教授 小関 成樹
Degree Affiliation: 農学院(応用生物科学専攻)
Rights: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Type: theses (doctoral - abstract and summary of review)
URI: http://hdl.handle.net/2115/78001
Appears in Collections:論文博士 (Doctorate by way of Dissertation) > 農学院(Graduate School of Agriculture)
学位論文 (Theses) > 博士 (農学)

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