HUSCAP logo Hokkaido Univ. logo

Hokkaido University Collection of Scholarly and Academic Papers >
Theses >
博士 (農学) >

乾塩漬食肉製品における亜鉛プロトポルフィリンIX形成機構に関する研究 : 形成経路と水溶性ZnPP複合体の解明[論文内容及び審査の要旨]

This item is licensed under:Creative Commons Attribution 4.0 International

Files in This Item:
wang_hung_cheng_abstract.pdf論文内容の要旨165.61 kBPDFView/Open
wang_hung_cheng_review.pdf審査の要旨176.26 kBPDFView/Open
Please use this identifier to cite or link to this item:http://hdl.handle.net/2115/80182
Related Items in HUSCAP:

Title: 乾塩漬食肉製品における亜鉛プロトポルフィリンIX形成機構に関する研究 : 形成経路と水溶性ZnPP複合体の解明[論文内容及び審査の要旨]
Authors: 王, 鴻誠 Browse this author
Issue Date: 25-Dec-2020
Publisher: Hokkaido University
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 甲第14294号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 農学
Examination Committee Members: (主査) 准教授 若松 純一, 教授 玖村 朗人, 教授 西邑 隆徳, 助教 早川 徹
Degree Affiliation: 農学院(共生基盤学専攻)
Rights: https://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Type: theses (doctoral - abstract and summary of review)
URI: http://hdl.handle.net/2115/80182
Appears in Collections:課程博士 (Doctorate by way of Advanced Course) > 農学院(Graduate School of Agriculture)
学位論文 (Theses) > 博士 (農学)

Export metadata:

OAI-PMH ( junii2 , jpcoar_1.0 )

MathJax is now OFF:


 

 - Hokkaido University