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チョウザメ未利用部位由来コラーゲン・ペプチドの調製および血糖上昇抑制作用に関する研究

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Please use this identifier to cite or link to this item:https://doi.org/10.14943/doctoral.k13702
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Title: チョウザメ未利用部位由来コラーゲン・ペプチドの調製および血糖上昇抑制作用に関する研究
Other Titles: Collagen peptides derived from sturgeon by-products improve glucose tolerance in rodents.
Authors: 笹岡, 友季穂 Browse this author
Issue Date: 28-Jun-2019
Publisher: Hokkaido University
Conffering University: 北海道大学
Degree Report Number: 甲第13702号
Degree Level: 博士
Degree Discipline: 水産科学
Examination Committee Members: (主査) 教授 佐伯 宏樹, 教授 関 秀司, 教授 都木 靖彰, 教授 岸村 栄毅, 助教 熊谷 祐也
Degree Affiliation: 水産科学院(海洋応用生命科学専攻)
Type: theses (doctoral)
URI: http://hdl.handle.net/2115/80821
Appears in Collections:課程博士 (Doctorate by way of Advanced Course) > 水産科学院(Graduate School of Fisheries Sciences)
学位論文 (Theses) > 博士 (水産科学)

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